e-MG-e Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 nemá někdo zkušenost s kolama značky RSW z pohledu kvality materiálu?? Cena a desing výborný, ale...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 odjel sem na RSW 271 17" minulou sezónu a bez jedinýho problému, nebál bych se jich ...a dalších pár sezón ještě odjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e-MG-e Vloženo 5. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 odjel sem na RSW 271 17" minulou sezónu a bez jedinýho problému, nebál bych se jich ...a dalších pár sezón ještě odjedu ty stejný jsem si koupil na OII , tak snad to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) Mám sice jen 16"ale jsou dobrý taky spokojenost.Dvě sezony a OK. Editováno: 5. Březen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) . Editováno: 5. Březen 2010, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 5. Březen 2010 Sdílet Vloženo 5. Březen 2010 (editace) Jednou jsem s nima vzal docela dost nešikovně obrubák a udělala se jen malá rejha,jinak kolo se neskroutilo,takže pohoda. Jinak ale oproti originálním kolům jsou o dost lehčí,takže to je výhoda,ale nebudou mít takovou pevnost. Jinak jsem odychtl jeden autorizovanej servis VW,kterej tyhle kola cpe na všechny nový auta,akorát tomu dali pokličky VW. Další důležitá informace,je to Made in China. Další nedostatek,ty kola jsou o půl palce užší,než by měli správně být. Např origo kola na OCT 1 je k pneu 205/55-16 7palců ráfek, tyto kola se dělají jen v 6,5 palce a co je plus,že mají vetší ET,takže kola trošku jakoby povylezou ven,což je zase dobrý. tady je výhradní dovozce pro čr. Editováno: 5. Březen 2010, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.