Publikováno Březen 7, 201015 r Ahoj, chtěl bych se zeptat,zda někdo víte jestli na auta které jsou na vývoz do anglie mají jiné přední světlomety.Kupoval jsem světla na moji oktu r.v.2001-facelift a dnes jak jsem jel po tmě poprvé po opravě a tak jsem se zhrozil,protože tlumené světla mají kužel na levou stranu do silnice a ne na krajnici jak má být,tudíž si myslím,že to jsou světla z auta UK.Doufám,že se pletu a je to jen jinak nastavené.....Dá se s tím něco dělat?seřídit na správnou stranu?,nebo to mám borcovi co mě to prodal omlátit o hlavu?
Březen 7, 201015 r Autor No to já nevím jestli jsou z vozu pro UK ale podle toho jak to svítí tak ano.Právě se ptám zda se tam dávali jiné?
Březen 7, 201015 r ANO!!!!! PREDNE SVETLA sa davaju ine!!!!! V ANGLICKU sa jazdi na inej strane jak na CZ+SK.
Březen 7, 201015 r Autor To jsi mě moc nepotěšil,kontakt na borca co mi to prodal už nemám,takže mám smůlu.Někteří lidé jsou fakt hovada.........neví jakým způsobem by už okradli lidi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.