joe4090 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Zdravím, píšou v manuálu že by se ruka neměla na řadičce nechávat že to způsobuje opotřebení soustavy řadící nebo tak nějak. a proto se ptám jezdite vy s rukou na řadičce?Pokud ano, způsobilo vám to někdy nějaké poruchy závady atd..blbá otázka, ale docela mě to zajíma..díky za reakce J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Když už jsi založil nové téma tak ti odpovím... S rukou na řadiččce nejezdím, používám loketku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Minulý rok ve Světě motorů psali, že to je mýtus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Taky ruku na šajtrpáce nemám (kromě řazení), ani mi to nepřipadá kdoví jak pohodlné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Ničemu ta ruka na šaltrpáce neuškodí.......ale loketka je loketka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Tak tak, loketka je loketka. Nevíc mě pobaví řidiči typu: kšiltovka, levá ruka na volantu-na dvanácti a ruka na kvrdlačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Ano , na starej skode 120 to sposobovalo problemy s vybraciami , kedy sa prave tou polozenou rukou nechtiac zabranovalo prirodzenej vybracii prevodovky, ktora sa prenasala na salpaku....cim dochadzalo k skorsiemu opotrebeniu tohoto mechanizmu. Nove motory,prevodovky uz daaaavno tieto problemy nemaju. Asi to zabudli od tial vyhodit, alebo si to nechavaju ako argument, ked sa vam pokazi prevodovka ....VSAK STE URCICE MALI RUKU NA SALPAKE , KED SA VAM TO POKALZILO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 U mě je to nešvar, stydím se za to. Ruku na fofr klacku mám,i na DSG-čku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Priznam se ze take ju na tom fofrklacku nekdy necham, ale nechavat ji i na DSG-čku, to to uz je vazne asi nejaka uchylka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.