Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pocul som ze (OII) ma funkciu natacanie zrkadiel pri zaradeni spiatocky vedel by mi niekto povedat ako sa vola tato funkcia,chcem si na diagnostike zistit ci to mam

vola sa to "automaticke sklopení zrcátek" a funguje to len v spolupráci s elektrickými sedadlami nakoľko tam je pamäť.

inak už sa to tu párkrát preberalo

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

No podle mě to na elektrických sedadlech nezáleží...

Funguje to při nakódování a při přepnutí ovládání zrcátek do polohy R

Pocul som ze (OII) ma funkciu natacanie zrkadiel pri zaradeni spiatocky vedel by mi niekto povedat ako sa vola tato funkcia,chcem si na diagnostike zistit ci to mam

Ahoj pokus mas sedacky v elektrice a s pameti tak tuto funkci mas. Pokud ne tak ne. Tahle zrcatka maji spolu se sedackami i pamet na nastavenou pozici.

No podle mě to na elektrických sedadlech nezáleží...

Funguje to při nakódování a při přepnutí ovládání zrcátek do polohy R

Skús si to nakódovať a hneď zistíš, že ti RJ v dverách ako prvé zahlásia, že máš prerušené vedenie k snímačom polohy zrkadiel. Skús asi hádať, prečo? (ak neveš, tak preto, lebo autá bez el. sedačiek nemalú v zrkadlách potenciometre). A keby si vymenil zrkadlá za také, čo už potenciometre majú, tak stále si s tým tie RJ dverí neporadia. El. sedadlá mať nemusíš, ale obávam sa, že bez RJ el. sedadiel, ktorá to celé riadi to fakt nepôjde.

• Autor

Skús si to nakódovať a hneď zistíš, že ti RJ v dverách ako prvé zahlásia, že máš prerušené vedenie k snímačom polohy zrkadiel. Skús asi hádať, prečo? (ak neveš, tak preto, lebo autá bez el. sedačiek nemalú v zrkadlách potenciometre). A keby si vymenil zrkadlá za také, čo už potenciometre majú, tak stále si s tým tie RJ dverí neporadia. El. sedadlá mať nemusíš, ale obávam sa, že bez RJ el. sedadiel, ktorá to celé riadi to fakt nepôjde.

dakujem vam tak ja to nebudem mat skoda

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.