Publikováno Březen 16, 201015 r Ahoj mám takovej dotaz nemůžu to na foru najít tak se ptám ve svojí kategorii... Dělal jste někdo při změně podsvícení invertování displejů(obrácení displeje, zelená je černá a černá je zelená kdyby to zůstalo zeleně podsvícený)??? kdyby jo tak jak jste to dělali o něčem vím ale zda li to nejde i jinak a kde jste sehnali tu folii na to... díky moc za rady mějte se
Březen 17, 201015 r dělal sem si to sám - je to jednoduchý ale piplačka. nepotřebuješ žádnou jinou folii. na displeji je fólie kterou opatrně čepelý tenkýho nože odpižláš, čím pomaleji tím líp aby si ji neporušil, začneš na rožku a pokračuješ pomalu dál, potom vezmeš líh, tech. benzín nebo něco podobnýho a očistíš zbytek lepidla jak z fólie tak z displeje. a pak jen přiložíš fólii otočenou horizontálně o 180°. zpátky to mám připevněný malýma kapičkama sekundovýho lepidla k displeji v rozích, stačí fakt málo páč ten plíšek to dost přitlačí sám. mrkni do mýho vlákna jak to vypadá předělaný - vpodstatě stejný jako na tvých foto ...má tak předělanej i displej rádia, ale tam je asi jiná fólie páč je to světlejší a od spolujezdce špatně čitelný. Upraveno Březen 17, 201015 r od krozo
Březen 17, 201015 r Autor vypadá to dobře a jak to vypadá za dne bez rozsvícení světel je to vidět když je zhasnuto??? můžeš mi sem hodit nějakou fotku toho rádia jak to vypadá? ty budíky sou super a ty tunely na těch budíkách jsou pecka moc se mi líbí asi to vyrobím nějak na superba...
Březen 23, 201015 r Jde to, ale jak bylo řečeno, je to piplačka. Hlavně si musíš to sklíčko displeje položit na tvrdou rovnou plochu, třeba na kraj stolu, a pak opatrně nejlíp zalamovacím aranžérským nožem pomalu a s citem odřezávat zešikma tu fólii. Nůž drž zešikma k tomu slíčku a aby ti neodjíždělo, musíš jej proti držet. Nesnaž se to "pižlat", lepidlo stranový pohyb čepele statečně brzdí. Stačí jen tlačit čepel pod fólii a kývat s ní do stran. Pomalu bude zajíždět pod fólii. Hlavně tlač jen ve směru podél sklíčka, a ne svisle, sby ti sklíčko neprasklo. Pozici té fólie si nemusíš pamatovat, po umytí fólie i skla displeje prostě přiložíš fólii na sklo displeje, a poznáš hned jestli je správně. V původní poloze bude plocha displeje zelená, v inverzní poloze bude plocha černá. Pokud budeš podsvětlovat displeje bílými LED, tak očekávej, že budou mít snahu prosvítit mimo čísel částečně i neaktivní plochu. Já jsem vyřízl z bílé papírové čtvrtky obdélníky 20x40mm a vložil je před kompletací displejů do rámečku pod displej, abych to omezil. Pak je to super.
Duben 24, 201015 r No, bohužel teď nemám možnost to už odfotit, ale fotky jak na to jsou na mém webu. Předělávka displeje
Březen 1, 201411 r Taky jsem to zkoušel, bohužel nic moc. Folii jsem ze sklíčka v pohodě odřezal, umyl lepidlo, otočil a nic.. Folie je z jedné strany bílá(původně venek) z druhé šedá. Jak můžete mít pak černej odklad při vyplých budících? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.