Publikováno Květen 11, 200619 r Tak tohle jsem vyfotil včera na Černém Mostě - SL 55 AMG a SLR McLaren
Květen 11, 200619 r xx kg uz neni xx kg, ted uz je xy kg. Martin hubne povidali, ze mu hrali..... ja naopak neco malo nabral.......
Květen 11, 200619 r Martin to myslel tak, že jak se oteplilo a nenosí svetry, tak tím hubne.... Ty byt grasel Zly grasel Ty si pamatovat, ze i kdyz Martin odhodit 8 svetry, vzdy mit vetsi silu, nez grasel :
Květen 11, 200619 r Martin to myslel tak, že jak se oteplilo a nenosí svetry, tak tím hubne.... Ty byt grasel Zly grasel Ty si pamatovat, ze i kdyz Martin odhodit 8 svetry, vzdy mit vetsi silu, nez grasel : tO Ml_UYVŠ NA kOGho panE MaTRiNozLAf?
Květen 11, 200619 r No fakt Ty brgo, tak to budes za chvili mlatit ty me jj uz se bojis ty lumpe.... jako sfine Fakt, klepu zubama a setrim na okov rakev
Květen 11, 200619 r ti v sobotu prozenu faldy......te budu hnat s krikem za sebou......... pac jsi desna hrana
Květen 11, 200619 r Ja nejsem Hranac Nejsem zadna Superstaaaar!! Tak neser prde A neber si me do huby woe, bo uvidis takovej ficak, ze ti Bobik skoci na pekac sam
Květen 11, 200619 r A ty si me taky neber do huby woe, bo vubec nevis kdo ja sem!!! Ja jsem neprijel na fabii, woe!! Poslu te v sobotu na dializu to budes cumet Vlachovko!! :smich:
Květen 11, 200619 r jo a bude tam i nase cimbalovka??? ja si houslicky vezmu...... mám tenisovej loket, takže já hrát nebudu
Květen 11, 200619 r A ty si me taky neber do huby woe, bo vubec nevis kdo ja sem!!! Ja jsem neprijel na fabii, woe!! Poslu te v sobotu na dializu to budes cumet Vlachovko!! :smich: pan M.K bytem U. n. L. pak že nevím, kdo ty jsi... ....zkráceně se tomu řiká játro
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.