Květen 11, 200619 r Mooc krásná fotečka, taková se povede jednou za život.... cgtltn my taky moc koncertů neděláme
Květen 11, 200619 r Autor Dle SPZ XAX 0004 patřili k sobě, SL řídila kočička a SLR její kocourek. SLR jsem viděl u nás v provozu poprvé, podaří se mi taková fotečka, všem vám ji tady ukážu a vy tady píšete takové ..... Chlapci styďte se Upraveno Květen 11, 200619 r od snike
Květen 11, 200619 r Autor Oooooooooooo, kocourek a kocicka, hmmmmmmmmmmmm, tos nemusel Jéééé, teď jsem si všiml, že mi tam vypadla dvě slovíčka: starý a vypelichaný Upraveno Květen 11, 200619 r od snike
Květen 12, 200619 r Oooooooooooo, kocourek a kocicka, hmmmmmmmmmmmm, tos nemusel Jéééé, teď jsem si všiml, že mi tam vypadla dvě slovíčka: starý a vypelichaný Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Květen 19, 200619 r Autor V tom SLRku jedu ja a v Slku jede moje pritulkyne Neřekl jsi nám, že máš i Porsche Cayenne v úpravě Gembala. Jsem zvědav s čím se ukážeš příště
Srpen 19, 200619 r V tom SLRku jedu ja a v Slku jede moje pritulkyne a ja furt kterej b.. mě omezuje _p__
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.