vwberni Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 (editace) kdyz se prudceji brzdi a dsg vraci az do zastaveni 1 je slyset takovy skup nebo citit . auto ma 103 ti podle me to drive nedelalo setrvacnik je mozna trochu slyset pri vypnuti motoru ale vse je jeste ok muze ten setrvak mit na starost i neco takoveho ? nebo primo ve skrini ? nebo spojka ? Editováno: 18. Březen 2010, autor: vwberni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zednar Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ahoj, to jsem rád, že je tu i někdo jiný s podobným problémem. Mám 2.,0TDI DSG 103 kW, najeto 50 000km. Při dobrzďování, například před křizovatkou, cítím těsně před zastavením okamžik, kdy pravděpodobně rozepne spojka - mírné škubnutí. Čím jemněji dobržďuju, čili čím déle trvá než úplně zastavím, tím je tam těch škubnutí víc. Vypadá to, jako by se hádala spojka s brzdami. nejzřetelnější je to na kvalitní cestě, kde není žádné drncání od vozovky a je to tak nejvíc cítit. Není to nic tragického, ale štve mě to a je mi to divné. Dnes jsem byl v servise, servisák se s tím svezl a myslí si, že to nic není. Ale jistý si nebyl a slíbil mi, že se někde dostane k podobnému autu a vyzkouší to. Seřizovat se prý na tom nic nedá, snad kdyby bylo vadné nějaké čidlo atd. Také nadhodil, že by to mohlo být něck se setrvákem, vzhledem ale k malé četnosti prodaných vozů s DSG s tím nemá větší zkušenost, ale pokusí se něco více zjistit. Za týden se tam stavím a dám vědět. Kdybys něco víc zjistil, tak se ozvi. Čau :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) hm zajimavy no ty maś dost malo najeto ja mam 105 ti .. znamy rikal ze to ten setrvak je asi nejpravdepodobneji jak je natrzeny tak tam lita a tohle udela me to dela spis kdyz nahle zastavis Editováno: 7. Duben 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zednar Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 hm zajimavy no ty maś dost malo najeto ja mam 105 ti .. znamy rikal ze to ten setrvak je asi nejpravdepodobneji jak je natrzeny tak tam lita a tohle udela me to dela spis kdyz nahle zastavis No dneska jsem se objednal tam, kde jsem auto koupil, jedu tam 21.4., doufám žee to odstraní v rámci záruky, ale po telefonu se mi k příčině nevyjádřili. Tak se teprve uvidí, dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 9. Duben 2010 Sdílet Vloženo 9. Duben 2010 Zdravim..já mam nový vyměněný setrvačník a to co popisujete se mi stává taky..Myslím, že je to normální. Prostě při pomalém breždění do křižovatky je cítit škubnutí, jak to podřazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.