Viper1986 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Ahoj kluci, hele vím že jste to tady už probírali,nic méně nemůžu se k ničemu dopátrat... Mám xenony na O1 origa světlomety,dříve se mi naklápěly na kolečko,ale po krádeži světlometů mi z auta pouze zůstaly vyset konektory... Po koupi nových světel sem je zapojil a děje se toto: Po zapnutí světel se rozsvítí,udělají zkoušku naklopení,ale na kolečko nereagují:(Mám Vag a na jednotku xenonu se v adrese 29 dostanu,můžete mi prosím někdo poradit co přes ten Vag je potřeba doprogramovat aby světla zase běhala jako dřív? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 musíš světla nakódovat a pak udělat základní nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viper1986 Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 (editace) JJ to si tak nějak myslím,ale potřeboval bych poradit jak...přes jaké adresy atd... Můžeš mi pomoc? V programování s Vag jsem hoodně začátečník:( Editováno: 20. Březen 2010, autor: Viper1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.