Květen 11, 200619 r Člověče, co by se na ní dalo zhanět? Je to standardní Octávečka s jinýma kolama...
Květen 11, 200619 r Autor Člověče, co by se na ní dalo zhanět? Je to standardní Octávečka s jinýma kolama... Právě to.......Až bude dole,bude to zas něco jiného, když jsem u toho....O kolik byste ji stáhli....?
Květen 11, 200619 r Člověče, co by se na ní dalo zhanět? Je to standardní Octávečka s jinýma kolama... Právě to.......Až bude dole,bude to zas něco jiného, když jsem u toho....O kolik byste ji stáhli....? je pěkná. A vůbec bych jí dolů nedával.
Květen 11, 200619 r Člověče, co by se na ní dalo zhanět? Je to standardní Octávečka s jinýma kolama... Právě to.......Až bude dole,bude to zas něco jiného, když jsem u toho....O kolik byste ji stáhli....? je pěkná. A vůbec bych jí dolů nedával. kua, nech toho. Jen to dej dolů bude to super. Upraveno Květen 11, 200619 r od Zbyněk
Květen 11, 200619 r Kolik bys stáhl Zbyňo.....? No jeliklož kombál je vyšší tak aspoň -40mm. Já to mám o -30mm a no problemo. Jen škrtám zadníma kolama(půjdou tam dorazy) Doufám, že ty kola jsou aspoň 16"
Květen 13, 200619 r Autor Jo, 16"........Budu dávat nový Bilsteiny, tak seženu zrovna sport. pružiny.....
Květen 14, 200619 r Autor Zatím to je série......No však to znáte.....peníze, peníze, peníze........Už aby byla dole.......Vypadá to hned jinak!!!!!!!!
Květen 21, 200619 r Zatial nic moc. Trochu male zmeny v interiery. Chcem nove kola neviem ci 17 alebo 16?
Květen 21, 200619 r no, to je vlastne pravda. hlavne barvou, ktera nebude ty bubny tak prozrazovat a upozornovat na ne...
Květen 21, 200619 r No ja idem tie bubny vyhodit a dat tam kotuče. Tie bubny su hrozne. Este shanam hagusy.
Květen 21, 200619 r Autor No ja idem tie bubny vyhodit a dat tam kotuče. Tie bubny su hrozne. Este shanam hagusy. No pokud nebudeš dělat zásahy do výkonu motoru, není to zbytečné dávat tam kotouče?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.