Luba kv Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Dobré ráno přeji všem na foru. Tak problémy se stahovačkou nastaly už i u mne tak jsem to rozhodil a je pomačkané akorát lanko tak má prosba zní NEVÍTE NĚKDO ČÍSLO BOVDENŮ +LANEK NA ZADNÍ PRAVOU STAHOVAČKU ZDA LI SE TO NECHÁ SEHNAT PO DÍLECH NEBO JE TŘEBA CELÝ NOVÝ KUS. Děkuji všem za odpovědi Luba kv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda alesch Vloženo 4. Duben 2010 Sdílet Vloženo 4. Duben 2010 Dobré ráno přeji všem na foru. Tak problémy se stahovačkou nastaly už i u mne tak jsem to rozhodil a je pomačkané akorát lanko tak má prosba zní NEVÍTE NĚKDO ČÍSLO BOVDENŮ +LANEK NA ZADNÍ PRAVOU STAHOVAČKU ZDA LI SE TO NECHÁ SEHNAT PO DÍLECH NEBO JE TŘEBA CELÝ NOVÝ KUS. Děkuji všem za odpovědi Luba kv Combi anebo Hatchback? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Je úplně jedno zda combi, či hatchback, bo tyto díly samostatně nekoupíš. Kup samostatnou stahovačku, třeba čínu a máš klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.