namornik71 Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Zdravim.Poradte prosim cim opravojete podbehy ked sa vam odlupuje ten nastrek.Teraz po zime sa mi to olupilo na dvoch miestach.Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Příteli okřídleného šípu, jde o to zda je jen porušena ta tlumící vrstva, či je to až na plech a jak ten plech vypadá.Já to řeším tak. Poud by to bylo v sekci, která nejde vidět třeba na prazích, mám je preventivně ošetřené prostředken Rezistin Car na spodky automobilů. Je to zvláštní mám F1 - 2001 a nic se neodlupuje, naximálně na těch gumových záslepkách, ale jejich okolí mám ošetřené výše zmíněným postupem. Více vrstev. Nevím jak u Vás na Slovensku zda Rezistin je k mání, ale v úseku Farby a Laky Ti jistě poradí jaký by mohl být vhodný prostředek pro Tebe. Měl by být trochu elastický a tlumit nárazy od kamínků. Vhoné prostředky jsou také na tato poškození výrobky fy. BODY. Tak, kéž se Ti dílo daří. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.