miroslavz Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 všechny vás zdravím,mám malý problém,auto mám škoda felicia FUN 1,6 mpi a na vagu a kanále 001 v 3 kolonce,kde je na fotce 0,60V napětí,tak mi to na volnoběch strašně kolísá,nevíte někdo,ceho je to hodnota?kolísá to směrem dolů třeba 0,13 a pak zase třeba 0,38 a tak jde to zase na něco kolem 0,60 a pak zase dolů.auto mi nějak blbě jede,tak si myslím,že je to od toho,ale nevím kde hledat. foto z vagu zde: http://leteckaposta.cz/962663784 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Nejsem si úplně jistý, ale myslím si, že je to napětí na Lambda sondě. Ta hodnota 0,6V by měla býti v pohodě, nemělo by to lítat přes 1,2V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 ano je to tak (napětí na lambdě). V příloze máš význam všech měřených polí VAG-pole.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Hele nemáš podobný popis polí i pro motor 1,9 TDi ??? Kdyžtak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 tak mám asi nějaké hodně staré vydání DP, páč tam uvádí, že je k dispozici jen blok hodnot 001 viz příloha pak jedině jestli má někdo novější vydání. (1,9l - vznetový.pdf).pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.