rawei Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Ahoj lidičky, poté, co jsem již požádal za účelem axonu Tuning gril a bohužel, už nemusíte, protože jsem chtěl zkontrolovat s vámi ještě vědět, jestli to sport gril zablokoval. Nelze bych mohl koupit někde? Potřebuji to kdysi pár záběrů na detail dovolte mi postavit jeden jedinec. Děkuju. bye Ralf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 to tak na <> funguje google translator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amiarts Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 (editace) to tak na <> funguje google translator? Ja leider, ich bin auf der Suche nach diesem Grill oder Detailfotos davon. Rawei war so nett, dies hier zu posten. Sorry. Gruß René Editováno: 7. Duben 2010, autor: amiarts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.