kapo1222 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Dnes som chitil na mojej octavke spodok motora - plast na lavej strane. Ten sa mi z naraznika vycvakol ale ked dam dole mriezku z predneho naraznika pred lavym prednym kolesom tak mi tam vysi truba a este nejake teleso neviete co by to mohlo byt??? Da sa to nejako napravyt aby som nemusel davat dole naraznik??? Poradte prosim. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 A co tak dat foto toho telesa??? A co tak napisat zakladne udaje o aute??? hm??? aspon aky mas motor. BENZIN??? DIESEL??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Mam skoda octavia 1.9 TDI 4x4 r.v. 2001 po face. Je to tiez asi v takej velkosti ako truba a vysi to takisto na kablikoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Tvoje auto ma 2 klaksony. To co vidis je asi druhy klakson. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 dva klaksony??? a kde sa spusta ten druhy??? da sa to nejak napravyt aby som nemusel davat dole predny naraznik???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ano mas 2 klaksony!!! Jeden ma VYSOKY ton a druhy ma NIZKY ton.Klaksony trubia spolu-dokopy.Klaksony spustas zatlacenim na stred volantu. Daj dole lavy predny podblatnik a nemusis davat dole naraznik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 6. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 ok dakujem ti velmi pekne hnet sa do toho zajtra pustim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Ach jo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Kapo1222 hoď sem fotku jinak je to debata voničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 a hlavně si přečti pravidla jak se mají nadepisovat nový témata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 To co som spominal ze neviem co to je tak to je druhy klakson povedal mi to PROCHY603. Ale nasiel som dalsiu vec pri ty klaksonoch tiez mi vysi na kablo co to je?? prikladam footo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 7. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 To co som spominal ze neviem co to je tak to je druhy klakson povedal mi to PROCHY603. Ale nasiel som dalsiu vec pri ty klaksonoch tiez mi vysi na kablo co to je?? prikladam footo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Cidlo teplomeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.