SuperBone Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 zdravím, potřebuju poradit.... Nevím jak: Demontovat vnitřni kryt střechy v interieru abych mohl odšroubovat antenu. Děkuji za odpovědi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Musíš odmontovat zadní stropní madla a sundat zadní sloupky. Trochu sundat i těsnění kolem dveří. Pak by ta stropnice měla jít trochu ohnout aby jsi se tam dostal.ale né moc aby jsi ji nezlomil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 (editace) complete .) Editováno: 5. Květen 2010, autor: SuperBone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Moc pěkný, mohl by jsi ještě hodit fotku z profilu? Taky o tomhle dost uvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 2. Květen 2010 Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 to je z ceho antena? a prut mas v palubovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 to je z ceho antena? a prut mas v palubovce? Prut v palubovce? hustěěěěěěěěě :D:D hej to ne :D:D je to jenom fm/am antena s zesilovačem... Gps, Gsm mam pod prednim oknem zabudovany na muj 7´ lcd panel DVD, GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 jo to jm antena? a co je to zac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 3. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 jo to jm antena? a co je to zac? bohužel to neporadim, sorry. byla to inzerce... Videl jsem tuto antenu v stejne barve tak jsem ji bral i kdyby nefungovala. Dnes se da sehnat maly plišek 10 cm prumerem ktery se da dat treba do dveri a ma GPS, GSM, FM/AM. Ale kdyby jsem sundal antenu a zadelat strechu po antene aby neslo nic poznat je fuška, takže tak jak mam.... Gps mam pod prednim oknem (plišek 5cm prumer) namontovany do panelu v aute a antena zvlast taky do panelu. Musis hledat a najdeš .) sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Neparkuješ náhodou na Poděbradské v tom baráku s tím děsným podloubím? Jezdí každý den kolem. Podle fotek mi to tak připadne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 (editace) dneska tam jsem jel na COPTh na nejaky jednani a cucel jsem tam kolik aut tam je ale supa jsem tam myslim nevidel.....(na podebradské) docela nahoda , jinak dnes D1 na praha fuj Editováno: 5. Květen 2010, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 dneska tam jsem jel na COPTh na nejaky jednani a cucel jsem tam kolik aut tam je ale supa jsem tam myslim nevidel.....(na podebradské) docela nahoda , jinak dnes D1 na praha fuj - toto léto je ¨Praha a doprava maximal v ř**i... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.