Tomáš Wanke Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Mám OII. Když pustím zadní ostřikovač oken, nic se neděje(nestříká). Když jsem však vstoupil do kufru, byl jsem zděšen. Podlaha kufru byla celá mokrá od ostřikovací kapaliny, ale nezjistil jsem odkud to teče. Můžete mi poradit co bych mohl udělat, aby to neteklo? Kde vede hadička apod? Je to spíše v místě za řidičem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 V kufri na lavej strane pod kobercom ta hadicka ma spoj.Tam sa hadicka rozpojila. Nabuduce napis ci mas SEDAN alebo COMBI. Pri COMBI je ta hadicka-spoj pod tapacirom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Wanke Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 JJ, díky moc, omlouvám se, mám Sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Wanke Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 Tak jsem to opravil, ta hadička byla opravdu rozpojená. Byla někde v místě vlevo spíše nahoře. Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.