miso0401 Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Nazdar chlapi , mam taky mensi problem , pocas jazdy mi preblikne svetlo interieru , neviem cim to moze byt a taktiet mi svetlo interieru nereaguje na jedny dvere (zadne spolujazdcove) ,ale pritom to v dverech co osvetluje priestor pod autom tak to funguje. Dik za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 To bude mít souvislost, osvětlení zareaguje na změnu dveřního spínače v zámku - vyměnit zámek nebo prověřit mikrospínač. Nerozsvítí se ti symbol otebřených dveří na budíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fhs Vloženo 29. Duben 2010 Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 (editace) Zdravím, tiež mám taký problém interierove svetlo mi začalo svietiť stále -aj po zavretí dverí vodiča.Keď ho vypnem aj tak mi to vybíja batériu.Poraďte Vďaka Editováno: 22. Květen 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso0401 Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 praveze nepreblikne mi ikona otovorenych dveri, ale je pravda ze zadne dvere mi blbnu, raz ide otvarat okno a zamykat z miesta sofera a raz nejde, ale napr. Ked mi preblekne a vypnem, dam do polohy aby vobec nesvietilo tak nesvieti ani nepreblikuje. Vyzera ta ako keby dvere, ale nesvieti mi ta kontrolka tak neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 4. Květen 2010 Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 Cau Jestli ti problikava vnitrni osvetleni tak ti muzou hnit draty vpodlaze me to dalo prvne kdyz sem to blbe opravil a dostala se tam znova voda :-)Pokud jsi to teda uz nekdy nekuchal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 (editace) Taky se mi rozsvici svetlo v interieru za jizdy, měmil jsem mikrospinac ve dverich a to funguje normálně i svetlo ve dverich už svítí, ale za jízdy se mi (ted už velmi casto) rozsvítí interierove svetlo (jen svetlo, ve dverich svetelka ne) a navíc neco jakoby v palubce zadrncí, jako kdyz drnknete do struny, a vzdy ten zvuk udela kdyz svetlo zhasina. Co stim???? Už jsem z toho na nervy!!!!!!!!!!! Dela mi to u fabie I. Editováno: 21. Květen 2012, autor: Ustecak21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 tak hledej odpověď u fabií a ne u superbů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.