Publikováno Duben 26, 201015 r Nazdar chlapi , mam taky mensi problem , pocas jazdy mi preblikne svetlo interieru , neviem cim to moze byt a taktiet mi svetlo interieru nereaguje na jedny dvere (zadne spolujazdcove) ,ale pritom to v dverech co osvetluje priestor pod autom tak to funguje. Dik za kazdu radu
Duben 28, 201015 r To bude mít souvislost, osvětlení zareaguje na změnu dveřního spínače v zámku - vyměnit zámek nebo prověřit mikrospínač. Nerozsvítí se ti symbol otebřených dveří na budíku?
Duben 29, 201015 r Zdravím, tiež mám taký problém interierove svetlo mi začalo svietiť stále -aj po zavretí dverí vodiča.Keď ho vypnem aj tak mi to vybíja batériu.Poraďte Vďaka Upraveno Květen 22, 201213 r od žralok
Duben 29, 201015 r Autor praveze nepreblikne mi ikona otovorenych dveri, ale je pravda ze zadne dvere mi blbnu, raz ide otvarat okno a zamykat z miesta sofera a raz nejde, ale napr. Ked mi preblekne a vypnem, dam do polohy aby vobec nesvietilo tak nesvieti ani nepreblikuje. Vyzera ta ako keby dvere, ale nesvieti mi ta kontrolka tak neviem
Květen 4, 201015 r Cau Jestli ti problikava vnitrni osvetleni tak ti muzou hnit draty vpodlaze me to dalo prvne kdyz sem to blbe opravil a dostala se tam znova voda :-)Pokud jsi to teda uz nekdy nekuchal :-)
Květen 21, 201213 r Taky se mi rozsvici svetlo v interieru za jizdy, měmil jsem mikrospinac ve dverich a to funguje normálně i svetlo ve dverich už svítí, ale za jízdy se mi (ted už velmi casto) rozsvítí interierove svetlo (jen svetlo, ve dverich svetelka ne) a navíc neco jakoby v palubce zadrncí, jako kdyz drnknete do struny, a vzdy ten zvuk udela kdyz svetlo zhasina. Co stim???? Už jsem z toho na nervy!!!!!!!!!!! Dela mi to u fabie I. Upraveno Květen 21, 201213 r od Ustecak21
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.