djmanny Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 zdravim..nemate nejaky odkazy na testy motorů od octavie?? nebo aspon konkretni na octavia 2.0 85kw ... zajimalo by me co o tom pisou nekde...nebo jak to nekdo chvali ci jak to nekdo odsuzuje diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Denosa Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) To je dosti starý typ motoru používaný u jiných značek počátkem 90let, na internetu se toho moc nenajde, protože v té době nebyl internet tak rozvinut. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že se jedná o jeden z nejspolehlivějších motorů (někdy se mu přezdívá nerozbitný spotřeba reálně bývá kolem 8l/100 (záleží na stylu jízdy, nechá se i za 7l a nebo ve městě za 9l). Výkonově žádný zázrak, respektive když se vezeš sám, tak je to svižné svezení. Ve více lidech hlavně do kopce je to o poznání horší, tam kde s jednou osobou stačila 4, ve třech už se musí podřadit na trojku a hodně točit, jinak to ani nezrychluje. Takže závěrem - výborná spolehlivost, průměrný až podprůměrný výkon oproti dnešním dvoulitrům. Editováno: 1. Květen 2010, autor: Martin Denosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) Mám ho (mám ten starší, novější měly trošku jiné Nm a v jiných otáčkách) v octavii combi, automat a průměrná spotřeba (dlouhodobě podle km a natankovaných litrů) je 8,4l/100km (město i 10 a okresky kolem 7až 8). Motor opravdu podprůměrný výkon, spolehlivost OK, ale pro plnění emisních norem je prošpikován hlídáním, které asi starší motor nemůže plnit, takže kontrolka emisí (motoru) docel často svítí. Editováno: 28. Duben 2010, autor: aaakecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmanny Vloženo 29. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2010 dííky moc aspon neco vim o tom...no zbavil jsem se 1,8 20V ... ta proste me prijde ze zrala mnohem vic nez tenhlensten dvoulitr...a tak me zajima jaky rozdily muzu oproti tomu ocekavat... ale tak super..to mi stacii mam to rok vyroby 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.