Publikováno Květen 17, 200619 r Tak to nakonec dopadlo tak, že už jsem auto koupil dneska tady v ČR. Je to červená Audi A4 1,8i, 92kW. El. okna, zrc., airbagy, automat. klima, origo rádio,... Je v tom asi rok namontovanej LPG. Nebouraný se serviskou. Teď jsme přijeli. Foto dám zítra. No a teď bych potřeboval rychle vyměnit olej, protože má právě před výměnou a svítí Insp2. Co do toho dát za olej?
Květen 18, 200619 r Autor Tak to nakonec dopadlo tak, že už jsem auto koupil dneska tady v ČR. Je to červená Audi A4 1,8i, 92kW. El. okna, zrc., airbagy, automat. klima, origo rádio,...Je v tom asi rok namontovanej LPG. Nebouraný se serviskou. Teď jsme přijeli. Foto dám zítra. No a teď bych potřeboval rychle vyměnit olej, protože má právě před výměnou a svítí Insp2. Co do toho dát za olej? Netušíte někdo jak se tam nuluje servisní interval?
Květen 18, 200619 r Tak to nakonec dopadlo tak, že už jsem auto koupil dneska tady v ČR. Je to červená Audi A4 1,8i, 92kW. El. okna, zrc., airbagy, automat. klima, origo rádio,...Je v tom asi rok namontovanej LPG. Nebouraný se serviskou. Teď jsme přijeli. Foto dám zítra. No a teď bych potřeboval rychle vyměnit olej, protože má právě před výměnou a svítí Insp2. Co do toho dát za olej? Netušíte někdo jak se tam nuluje servisní interval? To bohuel nevím, ale když zkusíš (pokud jsi to už nezkoušel) postup jako u okty, nic nezkazíš!
Květen 18, 200619 r Autor Tak to nakonec dopadlo tak, že už jsem auto koupil dneska tady v ČR. Je to červená Audi A4 1,8i, 92kW. El. okna, zrc., airbagy, automat. klima, origo rádio,...Je v tom asi rok namontovanej LPG. Nebouraný se serviskou. Teď jsme přijeli. Foto dám zítra. No a teď bych potřeboval rychle vyměnit olej, protože má právě před výměnou a svítí Insp2. Co do toho dát za olej? Netušíte někdo jak se tam nuluje servisní interval? Tak tohle je O.K., můj serviceman ví, je to přes VAG a ten má. No a ten olej asi nějakej 10W40 nejspíš, souhlas?
Květen 18, 200619 r Autor Eště to bude chtít trošku vyluxovat a přejet plasty Sonaxem a nahodit vosk.
Květen 18, 200619 r Autor Líbí se vám? Nakonec jsem do toho zainvestoval trošku víc než jsem měl původně v plánu, ale seru na to, hlavně že bude mít pěkný a snad i pohodový auto. A musím teda říct, že je tišší než octa a taky líp sedí. Ale za boha si nemůžu zvyknout na posez, necejtím se tam nějak v pohodě. Zatím s tím jezdím já, než to přepíšu, pojistím, udělám nutný servis a tak. No zkrátka testuju aby náhodou neměla nějakej problém a aby vše výborně šlapalo. Protože Sváťa možná nevěděla i kdyby jí chybělo kolo Teď měla jít na další servisní prohlídku, ale původní majitel už s ní na ni nešel.
Květen 18, 200619 r Autor Pěkná seriovečka.......Kolko papá na ten LPG? Díky všem. Kolik papá ještě nevím, včera jsem při testovačce najel asi 50km a než jsme dojeli v noci domů (řídila to Sváťa)jsem dotankoval do plna a akorát jsem ujel do práce a trošku popojíždění, asi 180km, takže fakt nevím, ale odhaduju to tak na 8-10 l LPG podle toho jak ubývá. Ale je to silně orientační. A taky tomu i sem tam dávám drobet kartáč. Maximálku jsem ještě neměl možnost testnout, ale cca 200 tachometrových už jsem jel asi 3x.
Květen 18, 200619 r Autor no pěkné autí si nakonec koupil robce njn Honzíku, co se dá dělat. Nakonec jsem se vys*al na různý Megany a pod. a šel do Audi, alespoň vím, že to nebude za 3-5 roků rezatý jako většina aut.
Květen 18, 200619 r Autor toz hezke auti svata ma Do doby než ho pokřtí, Káťo. Budu se pravidelně modlit. A je to takhle i bezpečnější.
Květen 18, 200619 r Autor Pěkná seriovečka.......Kolko papá na ten LPG? Jo, a až taková seriovečka to nebyla, protože je skrz auto(skováno za tepecem) nataháno kupa velmi kvalitně vypadajících drátů. Mimo jiné tam je taky mega drát, kterej je rozpojenej v takové jakoby skleněné spojce a tam byla 65 A pojiska První majitel tam měl nějakou tubu či co - viz zadní plato. Skrz něj jsou udělaný takový tři decentní, plastem obložené díry. V kufru to taky vypadá jak nové...
Květen 18, 200619 r Autor A ještě si nejsem jistej, jestli A4 v sérii má teleskopické otevírání kapoty. Je to velmi příjemné při manipulaci s haubnou.
Květen 18, 200619 r Cece, ta Tvoje zena se nema spatne, pekna karka! Olej bych dal lepsi, nesetril bych tech par set, 5W40.
Květen 18, 200619 r Autor Cece, ta Tvoje zena se nema spatne, pekna karka! Olej bych dal lepsi, nesetril bych tech par set, 5W40. no vidíš, a bestie to neocení. Leda tak žbrbláním že není umytý nádobí, atd...
Květen 18, 200619 r Pěkná audinka...barvička po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne?
Květen 18, 200619 r Cece, ta Tvoje zena se nema spatne, pekna karka! Olej bych dal lepsi, nesetril bych tech par set, 5W40. no vidíš, a bestie to neocení. Leda tak žbrbláním že není umytý nádobí, atd... Tak to zas prodej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.