Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to nakonec dopadlo tak, že už jsem auto koupil dneska tady v ČR. Je to červená Audi A4 1,8i, 92kW. El. okna, zrc., airbagy, automat. klima, origo rádio,...

Je v tom asi rok namontovanej LPG. Nebouraný se serviskou. Teď jsme přijeli.

Foto dám zítra.

No a teď bych potřeboval rychle vyměnit olej, protože má právě před výměnou a svítí Insp2. Co do toho dát za olej?

Vloženo
Tak to nakonec dopadlo tak, že už jsem auto koupil dneska tady v ČR. Je to červená Audi A4 1,8i, 92kW. El. okna, zrc., airbagy, automat. klima, origo rádio,...

Foto dám zítra.

No a teď bych potřeboval rychle vyměnit olej, protože má právě před výměnou a svítí Insp2. Co do toho dát za olej?

Netušíte někdo jak se tam nuluje servisní interval?

Vloženo

Foto dám zítra.

To bohuel nevím, ale když zkusíš (pokud jsi to už nezkoušel) postup jako u okty, nic nezkazíš! -_-

Vloženo

Foto dám zítra.

Tak tohle je O.K., můj serviceman ví, je to přes VAG a ten má.

No a ten olej asi nějakej 10W40 nejspíš, souhlas?

Vloženo

Líbí se vám?

Nakonec jsem do toho zainvestoval trošku víc než jsem měl původně v plánu, ale seru na to, hlavně že bude mít pěkný a snad i pohodový auto.

A musím teda říct, že je tišší než octa a taky líp sedí. Ale za boha si nemůžu zvyknout na posez, necejtím se tam nějak v pohodě. Zatím s tím jezdím já, než to přepíšu, pojistím, udělám nutný servis a tak. No zkrátka testuju aby náhodou neměla nějakej problém a aby vše výborně šlapalo. Protože Sváťa možná nevěděla i kdyby jí chybělo kolo :smich:

Teď měla jít na další servisní prohlídku, ale původní majitel už s ní na ni nešel.

Vloženo
Pěkná seriovečka.......Kolko papá na ten LPG? -_-

Díky všem.

Kolik papá ještě nevím, včera jsem při testovačce najel asi 50km a než jsme dojeli v noci domů (řídila to Sváťa)jsem dotankoval do plna a akorát jsem ujel do práce a trošku popojíždění, asi 180km, takže fakt nevím, ale odhaduju to tak na 8-10 l LPG podle toho jak ubývá. Ale je to silně orientační. A taky tomu i sem tam dávám drobet kartáč. Maximálku jsem ještě neměl možnost testnout, ale cca 200 tachometrových už jsem jel asi 3x.

Vloženo
no pěkné autí si nakonec koupil robce ;)

njn Honzíku, co se dá dělat. Nakonec jsem se vys*al na různý Megany a pod. a šel do Audi, alespoň vím, že to nebude za 3-5 roků rezatý jako většina aut.

Vloženo
Pěkná seriovečka.......Kolko papá na ten LPG? -_-

Jo, a až taková seriovečka to nebyla, protože je skrz auto(skováno za tepecem) nataháno kupa velmi kvalitně vypadajících drátů. Mimo jiné tam je taky mega drát, kterej je rozpojenej v takové jakoby skleněné spojce a tam byla 65 A pojiska :o První majitel tam měl nějakou tubu či co - viz zadní plato. Skrz něj jsou udělaný takový tři decentní, plastem obložené díry. V kufru to taky vypadá jak nové...

Vloženo
Cece, ta Tvoje zena se nema spatne, pekna karka! -_- Olej bych dal lepsi, nesetril bych tech par set, 5W40.

no vidíš, a bestie to neocení. Leda tak žbrbláním že není umytý nádobí, atd...

Vloženo

Pěkná audinka...barvička :specool: po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu :) Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost ;) Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne?:D

Vloženo
Cece, ta Tvoje zena se nema spatne, pekna karka!  -_-  Olej bych dal lepsi, nesetril bych tech par set, 5W40.

no vidíš, a bestie to neocení. Leda tak žbrbláním že není umytý nádobí, atd...

Tak to zas prodej ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...