Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak to nakonec dopadlo tak, že už jsem auto koupil dneska tady v ČR. Je to červená Audi A4 1,8i, 92kW. El. okna, zrc., airbagy, automat. klima, origo rádio,...

Je v tom asi rok namontovanej LPG. Nebouraný se serviskou. Teď jsme přijeli.

Foto dám zítra.

No a teď bych potřeboval rychle vyměnit olej, protože má právě před výměnou a svítí Insp2. Co do toho dát za olej?

• Autor
Tak to nakonec dopadlo tak, že už jsem auto koupil dneska tady v ČR. Je to červená Audi A4 1,8i, 92kW. El. okna, zrc., airbagy, automat. klima, origo rádio,...

Foto dám zítra.

No a teď bych potřeboval rychle vyměnit olej, protože má právě před výměnou a svítí Insp2. Co do toho dát za olej?

Netušíte někdo jak se tam nuluje servisní interval?

Foto dám zítra.

To bohuel nevím, ale když zkusíš (pokud jsi to už nezkoušel) postup jako u okty, nic nezkazíš! -_-

• Autor

Foto dám zítra.

Tak tohle je O.K., můj serviceman ví, je to přes VAG a ten má.

No a ten olej asi nějakej 10W40 nejspíš, souhlas?

• Autor

Tak teď fotečky

• Autor

další

• Autor

další

• Autor

další

• Autor

Teda je to trošku od bláta, ale nevadí

• Autor

a ještě

• Autor

Eště to bude chtít trošku vyluxovat a přejet plasty Sonaxem a nahodit vosk.

• Autor

Líbí se vám?

Nakonec jsem do toho zainvestoval trošku víc než jsem měl původně v plánu, ale seru na to, hlavně že bude mít pěkný a snad i pohodový auto.

A musím teda říct, že je tišší než octa a taky líp sedí. Ale za boha si nemůžu zvyknout na posez, necejtím se tam nějak v pohodě. Zatím s tím jezdím já, než to přepíšu, pojistím, udělám nutný servis a tak. No zkrátka testuju aby náhodou neměla nějakej problém a aby vše výborně šlapalo. Protože Sváťa možná nevěděla i kdyby jí chybělo kolo :smich:

Teď měla jít na další servisní prohlídku, ale původní majitel už s ní na ni nešel.

Pěkná seriovečka.......Kolko papá na ten LPG? -_-

no pěkné autí si nakonec koupil robce ;)

toz hezke auti svata ma :)

Nenarocna zena... :smich::smich:

• Autor

Díky všem.

Kolik papá ještě nevím, včera jsem při testovačce najel asi 50km a než jsme dojeli v noci domů (řídila to Sváťa)jsem dotankoval do plna a akorát jsem ujel do práce a trošku popojíždění, asi 180km, takže fakt nevím, ale odhaduju to tak na 8-10 l LPG podle toho jak ubývá. Ale je to silně orientační. A taky tomu i sem tam dávám drobet kartáč. Maximálku jsem ještě neměl možnost testnout, ale cca 200 tachometrových už jsem jel asi 3x.

• Autor
no pěkné autí si nakonec koupil robce ;)

njn Honzíku, co se dá dělat. Nakonec jsem se vys*al na různý Megany a pod. a šel do Audi, alespoň vím, že to nebude za 3-5 roků rezatý jako většina aut.

• Autor

Do doby než ho pokřtí, Káťo. :huh: Budu se pravidelně modlit. :worthy

A je to takhle i bezpečnější.

• Autor

Jo, a až taková seriovečka to nebyla, protože je skrz auto(skováno za tepecem) nataháno kupa velmi kvalitně vypadajících drátů. Mimo jiné tam je taky mega drát, kterej je rozpojenej v takové jakoby skleněné spojce a tam byla 65 A pojiska :o První majitel tam měl nějakou tubu či co - viz zadní plato. Skrz něj jsou udělaný takový tři decentní, plastem obložené díry. V kufru to taky vypadá jak nové...

• Autor

A ještě si nejsem jistej, jestli A4 v sérii má teleskopické otevírání kapoty. Je to velmi příjemné při manipulaci s haubnou.

Cece, ta Tvoje zena se nema spatne, pekna karka! -_- Olej bych dal lepsi, nesetril bych tech par set, 5W40.

• Autor
Cece, ta Tvoje zena se nema spatne, pekna karka! -_- Olej bych dal lepsi, nesetril bych tech par set, 5W40.

no vidíš, a bestie to neocení. Leda tak žbrbláním že není umytý nádobí, atd...

Pěkná audinka...barvička :specool: po takové (2,8) jsem se taky ohlížel v D ale nakonec se jelo pro octu :) Vypadá hezky,snad má i dobrou minulost, at děla jen a jen radost ;) Jinak že to je tišší než okta je jasny když máš kadle kadle ne?:D

Cece, ta Tvoje zena se nema spatne, pekna karka!  -_-  Olej bych dal lepsi, nesetril bych tech par set, 5W40.

no vidíš, a bestie to neocení. Leda tak žbrbláním že není umytý nádobí, atd...

Tak to zas prodej ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.