Březen 6, 201114 r Jsem také řešil jak STK atd.. Ale jelikož vepředu nemám nic tak si kluci z STK a PČR mohou :p :p . Co se týče kartičky tu jsem dostal a na každé z folii mám atest. Prý se to takto dělá v dnešní době úplně normálně. Jsem byl trošku za lamu. Ale jinak si myslím, že to auto prokoukne takovým neotřelým způsobem.
Březen 6, 201114 r Tato připomínka se tě přímo netýká,ale na STK mě technik upozornil na podvody foliářských firem s kartičkou. Lidem namluví,že folie mají atest i v předu a v kartičce vyplňují údaje jen k zadním foliím. Tak si dejte na to POZOR.
Březen 6, 201114 r Proto teď lepí atest i na přední okna, které jsou potaženy folií. Takhle to má můj kolega v práci. A zatím u STK neměl problém. Ale ono asi pak záleží jací technici tam pracují, jestli to jsou normální lidé, nebo individua co chtějí jen buzerovat bo si léčit mindráky.
Březen 23, 201114 r neviděly jste někdo černou OII FL s červenýma foliema?? Nedokážu si to moc představit ale asi by to nebylo až tak špatný...
Březen 20, 201213 r Ahoj, chci nechat dat na OII Combi folie, na okna u ridice kaslu samozrejme, ale napadlo mi udelat zadni "polotmavy" (kvuli decku) a ty kufrovy + paty dvere tmavsi. Ze by to zezadu dopredu prechazelo tmava, svetlejsi a origo z vyroby. Ma to nekdo tak? Nebo davate zadni, kufrovy a paty dvere stejne tmavy?
Březen 26, 201213 r Ahoj, chci nechat dat na OII Combi folie, na okna u ridice kaslu samozrejme, ale napadlo mi udelat zadni "polotmavy" (kvuli decku) a ty kufrovy + paty dvere tmavsi. Ze by to zezadu dopredu prechazelo tmava, svetlejsi a origo z vyroby. Ma to nekdo tak? Nebo davate zadni, kufrovy a paty dvere stejne tmavy? Ahoj, mám obdobný názor i zkušenost. A taky jsem vozil děti.. Já měl takto sice jen Felinu kombi, ale folie byly přesně takhle odstupňovány - vpředu nejsvětlejší, pak střední a vzadu nejtmavší ( ze stejné řady ). Myslím, že to vypadalo i docela dobře. Můžeš posoudit z fotek alespoň náznak jak to vypadalo . Jen zadní ( "kufrové") okno bylo stejnou folií co řidičovo kvůli výhledu ženy (nosí brýle a měla obavy aby viděla dozadu) . Po zkušenostech bych tam ale dal o stupeň tmavší, tj. tu střední - vidět by i tak bylo dobře. Je to podle mne i hezčí, navíc v dnešní realitě měřičů propustnosti i jistější. Mít folie ( tmavé) jen vzadu a vpředu nic je velký skok. Každý ať si zvolí sám, ale mě se to nelíbí. Folie byly Bruxafol. Teď mám OII, tonování z výroby a budu časem postupovat stejně - směrem dozadu tmavší, jen to bude posunuto , vpředu jen tón skel z výroby, pak středně tmavé a vzadu tmavší.
Duben 18, 201213 r Ahoj, diky za odpoved! Koupil jsme Scouta se SunSetem, ale na tech zadnich oknech je to skoro k nicemu, sviti to na malou hodne a decky za dvacku z pumpy se mi nelibej, tak to udelam podobne. Akorat to zadni okno nevim, je tam senzor ve zpetnym zrcatku, tak aby pak fungoval... Everypadly diky!
Červenec 17, 201213 r Dnes sem se objednal na lepeni folii,a kdyz sem rekl ze predni nechci ze po tom policie jde ,pan mi rekl ze se davaji jine typy folii ktere merenim projdou ! Nevite o tom neco?? Podle me keca a jen chce vytahnout prachy.
Červenec 22, 201213 r Dnes sem se objednal na lepeni folii,a kdyz sem rekl ze predni nechci ze po tom policie jde ,pan mi rekl ze se davaji jine typy folii ktere merenim projdou ! Nevite o tom neco?? Podle me keca a jen chce vytahnout prachy. Ty nejsvětlejší folie (propustnost okolo 70%) se dají dát jenom na verzi classic, která nemá tónovaná skla už z výroby. Na ostatní výbavové verze se dají dát dopředu jenom čiré. Takže ho vůbec neposlouchej a stůj si za svým a dopředu nic nedávej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.