Tomasso Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 (editace) Ahoj, muzete mi poradit kde sehnat ramecek kole radia O II v barve carbon,krome toho abych musel primo do skodovky? dekuju Editováno: 6. Květen 2010, autor: Tomasso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 dneska kdyz jsem si hledal nejake dily tak jsem na nej nahodou narazil tady: http://www.skoda-parts.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirgr Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Ahoj, muzete mi poradit kde sehnat ramecek kole radia O II v barve carbon,krome toho abych musel primo do skodovky? dekuju A proc bys nesel do skodovky ? Ja sehnal vpohode na Jarove origo za 155 Kč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasso Vloženo 14. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Aha, bylo mi řečeno že vyjde draho, diky za odpovědi. Tak teda škodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.