Lucas22 Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 (editace) POZOR!! Toto vozidlo mi bylo odcizeno dne 4.5.2010 ve Frýdku-Místku. … SPZ může být vyměněná. Pokud toto vozidlo uvidíte, kontaktujte Policii ČR.Pokud někdo z Vás uvidí vozidlo a poskytne informace k nalezení vozidla možná odměna. tel.cislo:605135792 Předem děkuji. Vin kód: TMBDS23UX39034565 Editováno: 8. Květen 2010, autor: Lucas22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 To jsou parchanti,ruce jim usekat!!!!Měl jsi to nějak zabezpečene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucas22 Vloženo 9. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 To jsou parchanti,ruce jim usekat!!!!Měl jsi to nějak zabezpečene? Zdravím. Měl jsem tak klasicky-imobilizér ... standartní výbava Škody. Jinak mám ten samý názor. Ať do roka zdechne ten, co to ukradl!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Ahoj můžu se zeptat kde se ti sratilo v tom frýdku? Bydlím tam taky tak by mě to zajímalo.Jinak takovým zmr*ům bych ani ten rok života nepřál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 A co nějáké poznávací znaky na autě? nejáké odřeniny nálepky cokoliv...Budu koukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucas22 Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ahoj můžu se zeptat kde se ti sratilo v tom frýdku? Bydlím tam taky tak by mě to zajímalo.Jinak takovým zmr*ům bych ani ten rok života nepřál... Ahoj, ztratilo se to na Olešné u aquaparku na tom vrchním parkovišti(Policie mi řekla, že se tam ztracejí auta celkem často). Poznavaci znamenení je, že na blatníku levém byl odprsklý lak tak 10 na 8 cm a na druhe straně to bylo to samé ale u prahu tez cca. stejné.pak na pravé straně u spolujezdce je podřeny spodní spojler do plastu šlo vidět už bilé stopy v tom blatníku a na te samé straně, ale vzdau mezi zadním spoilerem a karoserii je tež malá odřenina a nelícovala to s karoserii. Jinak tam bylna zadních dveří čurajicí panáček ale to mohli sundat byla to jen nálepka. Shodou okolnosti je možné, že to ješte bude odstavené na parkoviští v tom F-M, protože pracuju u Policie ale v Havířove a nam se po tydnu a pul podařilo nalézt auto Š - Octavia, po týdnu a něco na takovem odlehlém parkingu tak měl aspoň někdo stěstí Tomu to vzali přímo od baráku hovada jsou ty lidi!!!!No jestli zkusiš i v tom F-M někomu říct ať se diva po autech byl bych rád. Dííík moc všem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lasut Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 To sou svině, já se ti tež můžu mrknout jsem z Těšína. Vždycky jak to tady čtu, že někomu ukradli auto tak ve mě vře krev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak info jsem rozhodil po kamarádech tak musíme doufat že ho někdo někde zahlédne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucas22 Vloženo 12. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak info jsem rozhodil po kamarádech tak musíme doufat že ho někdo někde zahlédne Díky moooc za vše chlapi, važím si toho snad se mi najde, ikdyž tomu už pomalu nevěřím Ještě aby toho nebylo mám ženu na JIPce se slepakákem kurňa co je to za měsíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 V tvém Superbu sem kdysi jel když ho vlastnil L.M. samozřejmě se budu dívat po okolí Orlová,Bohumín,DL,Karviná ... zitra to cestou dom protahnu po okolí a skusim se poohlédnout...spřeražet ruce zlodějům !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucas22 Vloženo 13. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 V tvém Superbu sem kdysi jel když ho vlastnil L.M. samozřejmě se budu dívat po okolí Orlová,Bohumín,DL,Karviná ... zitra to cestou dom protahnu po okolí a skusim se poohlédnout...spřeražet ruce zlodějům !!!!! Čau jo díík moc, doufam že to je ještě v ČR pokud to ty hovada nerozebrali ale uz je to celkém dlouho no jak se říka naděje umíra poslední, ale nejak ji ztracím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.