Tompo Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Nevíte někdo náhodou jak odpojit a připojit vnější kliku od zámku? Co nejsnadněji? Nejde klika rozdělat zvenčí nebo tak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Nevíte někdo náhodou jak odpojit a připojit vnější kliku od zámku? Co nejsnadněji? Nejde klika rozdělat zvenčí nebo tak??? Klika jde samozřejmě rozdělat pouze zvenčí, ale obávám se, že né zcela přesně rozumím otázce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 No prostě potřebuji odpojit tahýlko kliky od zámku, někde jsem tu četl, že se povolí aretace a tím se povolí krytka kliky.....Ale, já když sundám tu krytku, kde by měl být torx, tak tam torx není..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 No prostě potřebuji odpojit tahýlko kliky od zámku, někde jsem tu četl, že se povolí aretace a tím se povolí krytka kliky.....Ale, já když sundám tu krytku, kde by měl být torx, tak tam torx není..... A co tam teda je...? Za něco ten zajišťovací kroužek držet musí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Sorry aspoň 10*, já byl slepý!!!!!!!!!!!!!!!!! Je tam 20-ka, ale otočil jsem 5* a krytka se ani nehla, někde jsem četl, že stačí 3*...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Sorry aspoň 10*, já byl slepý!!!!!!!!!!!!!!!!! Je tam 20-ka, ale otočil jsem 5* a krytka se ani nehla, někde jsem četl, že stačí 3*...... Ono jak kdy, podle toho, jak je tam nasazenej ten zajišťovací kroužek, každopádně když povoluješ ten torx, tak musí být klika vytažená na doraz, já jsem pře dvěma měsíci nechával lakovat kliky a při výměně jsem se taky fest zapotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Takže vytáhnout kliku a točit...zároveň sledovat tu krytku, jestli už leze......? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 Takže vytáhnout kliku a točit...zároveň sledovat tu krytku, jestli už leze......? No spíš se jí snaž trochu pomoct ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 A jinak tahle problematika byla popsaná od kolegů s Phobiama zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 No, tak to už je dobrý, ale vylez další problém, zabouchli se dveře, když jsem ještě kliku neměl složenou a teď nejdou otevřít, jako kdyby zámek byl zamčenej a nešel odemknout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 20. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 Už je to OK, to byla ale vy****nina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.