Olin Vloženo 10. Květen 2010 Vloženo 10. Květen 2010 RELAX MEETING – DOSTIHOVÉ ZÁVODIŠTĚ 2.7. - 3.7. 2010 v Pardubickém kraji – Pardubice , Dostihové závodiště více na stánkách pořadatele ZDE Citovat
...moody.. Vloženo 5. Červenec 2010 Vloženo 5. Červenec 2010 jelikož jsem byl v neděli fotit další sraz, zdrželo se zveřejnění reportáže z pardubického RelaxMeetingu... tu jsem před malou chvíli dodal na náš portál (jen doufám, že tu již téma k tomuto srazu není, já ho tedy nenašel ): http://www.tuningy.com/index.php?a=366 ochutnávka Citovat
Olin Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Vloženo 6. Červenec 2010 RelaxMeeting Pardubice 2010 O prodlouženém víkendu pokračoval dalším kolem Tuning Cup 2010 a i hudební soutěže EMMA a dB Drag. Vše se odehrávalo v hezkém prostředí Pardubického dostihového závodiště, které je nám všem známo ve spojení s Velkou Pardubickou a velkým Taxisem. více se dočtete ZDE celá fotogalerie ZDE Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.