Olin Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 RELAX MEETING – DOSTIHOVÉ ZÁVODIŠTĚ 2.7. - 3.7. 2010 v Pardubickém kraji – Pardubice , Dostihové závodiště více na stánkách pořadatele ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...moody.. Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 jelikož jsem byl v neděli fotit další sraz, zdrželo se zveřejnění reportáže z pardubického RelaxMeetingu... tu jsem před malou chvíli dodal na náš portál (jen doufám, že tu již téma k tomuto srazu není, já ho tedy nenašel ): http://www.tuningy.com/index.php?a=366 ochutnávka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 6. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2010 RelaxMeeting Pardubice 2010 O prodlouženém víkendu pokračoval dalším kolem Tuning Cup 2010 a i hudební soutěže EMMA a dB Drag. Vše se odehrávalo v hezkém prostředí Pardubického dostihového závodiště, které je nám všem známo ve spojení s Velkou Pardubickou a velkým Taxisem. více se dočtete ZDE celá fotogalerie ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.