Twisp Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Zdravím, Mám O II s tímtotažným. Jsem lama a netuším jak ho nasadit. Připadá mi, že to nemám do čeho upnout. Jak na to ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Lehni pod auto a prohlídni si to. Je možný, že tam máš plastovou krytku. Tu sundáš, zámek odemkneš a otočíš celou pákou zámku do polohy až bude vybrání pasovat do drážky. Celou kouli pak nasadíš do čtvercového otvoru a potom celou tu páku sklopíš a zamkneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Presne tak, hlavne si skontroluj, či je po odomknutí zámku a posunu páčky to skosenie na oske rovnobežne s dielom, ktorý sa zasúva do držiaku pod nárazníkom. A pri zakladaní si usleduj približne rovnobežný smer ťažného s otvror, lebo potom to tam samozrejme nenasadíš. Ale keď to pár krát urobíš, tak už ti to pôjde jedna radosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
držoktavan Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Lehni pod auto a prohlídni si to. Je možný, že tam máš plastovou krytku. Tu sundáš, zámek odemkneš a otočíš celou pákou zámku do polohy až bude vybrání pasovat do drážky. Celou kouli pak nasadíš do čtvercového otvoru a potom celou tu páku sklopíš a zamkneš. Dodo-Kolín TO popisuje dobře! Dodám jenom: 1. Popisovaná "plastová krytka" je vložka v šachtě tažného zařízení. Vyjmeš ji - směrem dolů, místo ní stejným způsobem po té umisťuješ třmen tažného zařízení. Zajišťuješ páčkou zámku směrem dolů o 90°. 2. Ještě než tažné zařízení umístíš, v ruce si jej prohlédni a vyzkoušej "zasunovací = otevřenou" polohu páčky zámku. Po té vyzkoušej "uzavírací = zajišťovací" polohu. Tím si ověříš montážní i demontážní stav zařízení, včetně bezpečného zajištění ve vozidle. 3. Doporočuji při vyjmutí plastové vložky nastříknout do šachty uložení tažného zařízení mazivo, např. WD-40. V případě, že necháš dlouhodobě = např. 1/2 roku tažné zařízení namotované, může dojít ke korozi a po té i případně k horší manipulaci s tažným zařízením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisp Vloženo 15. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 (editace) bezva, takhle přesně pro blbce jsem to potřeboval ! Všem díky, zítra se na to mrknu. Editováno: 15. Květen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čopov Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 mam opačný problém tom nasazene a nejde mi to sundat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čopov Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 vzhledem k tomu že jste to řešili v 10 roku asi mam smůlu jdu to nějak zkoučet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.