kokino Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Zdravím všetkých,mám problém a potreboval by som radu.Mám dovezenú octaviu II a je v nej namontované original radio,myslím že to je RNS 300.Mám k tomu aj originál CD s navigáciou.Hneď po kúpe som navigáciu skúšal,vložil CD a všetko v pohode šlapalo.Zrazu mi nejde pri zadani ciela zadať ulicu.Dá sa zadať len základ,štát,mesto a pri zadani ulice je len centrum.Neviem,kde je chyba,v nastaveniach som vyskúšal už všetko možné.Nevie mi prosím niekto poradiť ? Na začiatku mi to išlo,teraz nie.CD mám originál. Nemáte prosím aj niekto manuál,mám len nemecký.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 nemáš mapu pro slovenskou republiku, jak tam můžeš hledat ulice slovenska.. to nechápu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 18. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) nemáš mapu pro slovenskou republiku, jak tam můžeš hledat ulice slovenska.. to nechápu!!! hmmm,velmi ti ďakujem za odpoveď. Len zaujímavé,že mi to doteraz išlo,aj podľa ulíc.Ulice sú v rámčeku(foto),nejde na to kurzor.Navigácia na Slovensku mi v pohode ide,len sa nedajú zrazu zadať ulice.Okrem iného,nejdú mi zadať ulice ani v CZ,HU,D,A. To mi vieš vysvetliť,či stále nechápeš ? Editováno: 18. Květen 2010, autor: kokino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 (editace) Dal jsi tady fotku navigacniho CD ALP. Tam je pokryti pouze pro Rakousko a Svycarsko. Ostatni staty (CZ,SK,HU atd ..) obsahuji jen hlavni tahy Editováno: 18. Květen 2010, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 20. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 Dal jsi tady fotku navigacniho CD ALP. Tam je pokryti pouze pro Rakousko a Svycarsko. Ostatni staty (CZ,SK,HU atd ..) obsahuji jen hlavni tahy dik za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 22. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 nevie mi niekto poradit nejaký CZ alebo SK eshop,kde by som mohol kúpiť CD s novými mapami na túto navi. Dík. Alebo nemá niekto na predaj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 http://navigation.teleatlas.com/en/shop/skoda/blaupunkt-travelpilot-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokino Vloženo 23. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2010 http://navigation.teleatlas.com/en/shop/skoda/blaupunkt-travelpilot-e to je priamo ich stránka,ale aj tak dík. Nemá niekto skúsenosti s kúpou priamo cez nich ? Chcel som to niekde kúpit v CZ,alebo SK eshope,prípadne niekde v kamennej predajni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.