Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všetkých,mám problém a potreboval by som radu.Mám dovezenú octaviu II a je v nej namontované original radio,myslím že to je RNS 300.Mám k tomu aj originál CD s navigáciou.Hneď po kúpe som navigáciu skúšal,vložil CD a všetko v pohode šlapalo.Zrazu mi nejde pri zadani ciela zadať ulicu.Dá sa zadať len základ,štát,mesto a pri zadani ulice je len centrum.Neviem,kde je chyba,v nastaveniach som vyskúšal už všetko možné.Nevie mi prosím niekto poradiť ? Na začiatku mi to išlo,teraz nie.CD mám originál. Nemáte prosím aj niekto manuál,mám len nemecký.Dík.post-46239-1274123965,0526_thumb.jpg

post-46239-1274124005,0965_thumb.jpg

nemáš mapu pro slovenskou republiku, jak tam můžeš hledat ulice slovenska.. to nechápu!!!

• Autor

nemáš mapu pro slovenskou republiku, jak tam můžeš hledat ulice slovenska.. to nechápu!!!

hmmm,velmi ti ďakujem za odpoveď. Len zaujímavé,že mi to doteraz išlo,aj podľa ulíc.Ulice sú v rámčeku(foto),nejde na to kurzor.Navigácia na Slovensku mi v pohode ide,len sa nedajú zrazu zadať ulice.Okrem iného,nejdú mi zadať ulice ani v CZ,HU,D,A. To mi vieš vysvetliť,či stále nechápeš ?

Upraveno od kokino

Dal jsi tady fotku navigacniho CD ALP. Tam je pokryti pouze pro Rakousko a Svycarsko. Ostatni staty (CZ,SK,HU atd ..) obsahuji jen hlavni tahy

Upraveno od kully

• Autor

Dal jsi tady fotku navigacniho CD ALP. Tam je pokryti pouze pro Rakousko a Svycarsko. Ostatni staty (CZ,SK,HU atd ..) obsahuji jen hlavni tahy

dik za info...

• 6 měsíců později...
  • Autor

nevie mi niekto poradit nejaký CZ alebo SK eshop,kde by som mohol kúpiť CD s novými mapami na túto navi. Dík.

Alebo nemá niekto na predaj ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.