Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všetkých,mám problém a potreboval by som radu.Mám dovezenú octaviu II a je v nej namontované original radio,myslím že to je RNS 300.Mám k tomu aj originál CD s navigáciou.Hneď po kúpe som navigáciu skúšal,vložil CD a všetko v pohode šlapalo.Zrazu mi nejde pri zadani ciela zadať ulicu.Dá sa zadať len základ,štát,mesto a pri zadani ulice je len centrum.Neviem,kde je chyba,v nastaveniach som vyskúšal už všetko možné.Nevie mi prosím niekto poradiť ? Na začiatku mi to išlo,teraz nie.CD mám originál. Nemáte prosím aj niekto manuál,mám len nemecký.Dík.post-46239-1274123965,0526_thumb.jpg

post-46239-1274124005,0965_thumb.jpg

nemáš mapu pro slovenskou republiku, jak tam můžeš hledat ulice slovenska.. to nechápu!!!

• Autor

nemáš mapu pro slovenskou republiku, jak tam můžeš hledat ulice slovenska.. to nechápu!!!

hmmm,velmi ti ďakujem za odpoveď. Len zaujímavé,že mi to doteraz išlo,aj podľa ulíc.Ulice sú v rámčeku(foto),nejde na to kurzor.Navigácia na Slovensku mi v pohode ide,len sa nedajú zrazu zadať ulice.Okrem iného,nejdú mi zadať ulice ani v CZ,HU,D,A. To mi vieš vysvetliť,či stále nechápeš ?

Upraveno od kokino

Dal jsi tady fotku navigacniho CD ALP. Tam je pokryti pouze pro Rakousko a Svycarsko. Ostatni staty (CZ,SK,HU atd ..) obsahuji jen hlavni tahy

Upraveno od kully

• Autor

Dal jsi tady fotku navigacniho CD ALP. Tam je pokryti pouze pro Rakousko a Svycarsko. Ostatni staty (CZ,SK,HU atd ..) obsahuji jen hlavni tahy

dik za info...

• 6 měsíců později...
  • Autor

nevie mi niekto poradit nejaký CZ alebo SK eshop,kde by som mohol kúpiť CD s novými mapami na túto navi. Dík.

Alebo nemá niekto na predaj ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.