free.hacker Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 Zdrávím pánové,mám dotaz předělávám mou oktavěnu 1.6 55kw rv.1998 na climatronik,nikdy v tom klima nebyla.Mám dotaz jaký typ sahar použít je to jediný díl který mi chybí.Cladič mám z 1.6 stokoňovky.Pak mám jednotku dochlazovaní typ ,,, číslo dílu 1J0 919 506 Q,,, a teď mě zajímá jestli mužu použít jakýkoliv druh sahar.Jde mi o to,že ty jednotky dochlazování je jich několik druhu s jiným písmenem na konci.Tak aby to spolu nějak fakalo.Je tu nějaká dobrá duše co mi to vysvětlí co tam mrsknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 vrtule použij jakýkoliv dvourychlostní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
free.hacker Vloženo 22. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 vrtule použij jakýkoliv dvourychlostní díky moc to jsem potřeboval vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.