Přejít na obsah

Xenony předface - konektor světla

hamannleos

Doporučené příspěvky

Mám problém u OII s xenony,auto je po havárce...výbojky a ŘJ jsou vpoho...ale k řídící jednotce je jinej konektor světla než na to původním(rozbitým)

nevím zda ho můžu přepájet abych ho mohl zapojit do ŘJ.Ná původním světle je konektor se dvěma piny a na novém obalu xenonů je nějakej asi 3pinovej.Prosím o radu co je to za drát?Sám si myslím že k dalkovejm.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No přesně tento problém řeším u novejch světel Devil eyes. Když jsem psal Kopáckovi, kde jsem je koupil, tak nikdo tam nechápal, jak můžu mít jiné konektory, že těch světel už prodali 180 a nikdo s tím problém neměl.

Hoj už sem to přepájel a svítí to.Ale já mám origo xenony s výbojkama a koupil sem jen obaly bez výbojek a ŘJ.Tak sem je normálně šmiknul a přepájel.Nevím co to je zač za konektory.

Odkaz ke komentáři

No já jsem převodník a ten šedooranžovej konektor měl taky v origo světlech, ale nikde jinde jsem tento konektor nenašel, na vrakovišti v rozmlácenejch světlech byl taky ten druhej. Tak tomu už nerozumím.

nevím co to je zač...ale sem rád že to funguje.Třeba to je na jinou ŘJ nebo co já vím.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...