Sejis Vloženo 27. Květen 2010 Vloženo 27. Květen 2010 Na žádosti některých kolegů,zde dávám k zamyšlení,kdo má zájem přijed tuto sobotu do Prahy 8-Chaber na tradiční SKODAHOME SRAZ. Pokud je zájem napište kdo dorazí. Citovat
Sejis Vloženo 31. Květen 2010 Autor Vloženo 31. Květen 2010 Tak malý report k letošnímu prvnímu Škodahome srazu v Chabrech. Na srazu byly 4 klubové vozy-Sejis-Pulpr-Ptica-Riba-.........to je na tento sraz žalostně málo a opět to o něčem vypovídá dále byly k vidění další dva Superby,ale ani jeden se k nám nehlásil jejich problém .....pravda od jednoho majitele supa jsem měl pochválené klubové tričko Počasí naprosto perfektní,zábava a pokec super,včetně soutěží,prostě srázek na pohodu Citovat
Sejis Vloženo 31. Květen 2010 Autor Vloženo 31. Květen 2010 v dovednostní soutěži Pulper 3.místo Sejis 6.místo /celkem 17 posádek/ Citovat
Sejis Vloženo 31. Květen 2010 Autor Vloženo 31. Květen 2010 Karel -Amogh,tam měl autobusy,pejska a hračky kolem sebe,tak byl velmi spokojený lol Citovat
Sejis Vloženo 31. Květen 2010 Autor Vloženo 31. Květen 2010 .....litovat mohou všichni kdo nepřijeli ;) .....hlavně místní........ Citovat
Pulper Vloženo 31. Květen 2010 Vloženo 31. Květen 2010 (editace) Pro ty, co se nevšimli na Sejdovo fotkách Editováno: 31. Květen 2010, autor: Pulper Citovat
ace ventura Vloženo 2. Červen 2010 Vloženo 2. Červen 2010 Kluci krásný fotky, letos mi to bohužel nevyšlo. A musím se přiznat, že jsem si ho taky zapomněl poznačit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.