Publikováno Květen 30, 201015 r Zdarec clenove........ Chcem sa opytat siel som nedavno oktavkou II plne nalozeny a zdarilo sa mi chytnut jedno docela velku dieru na ceste teda neviem ci bola velka, ale v aute som citil ze tlmenie bolo na doraz bolo to dost tvrde. Zaujima ma to co najviac trpi pri takychto " testoch pevnosti" :-)..........docela ma to dost serie. Co si myslite o tuhosti u oktavok II mala by nieco zniest ze
Červen 1, 201015 r Já zase jednou chytnul spodkem o kraj silnice když jsem sjížděl na nějaký odpočívadlo. Když dávali novej asfalt tak tam nechali hranu. V autě rána jako prase a venku asi taky, protože motorkáři co tam stáli se na mě ohlíželi. Chvíli jsem tam šaškoval a koukal jestli dole něco nevisí, ale když jsem se 14dní dostal na zvedák, tak jsem nenašel nikde ani žádný škrábance...
Červen 2, 201015 r Pri tychto necakanych ranach najviac trpia nizkoprofilove pneu pripadne menej kvalitne disky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.