semirr96 Vloženo 30. Květen 2010 Sdílet Vloženo 30. Květen 2010 Zdarec clenove........ Chcem sa opytat siel som nedavno oktavkou II plne nalozeny a zdarilo sa mi chytnut jedno docela velku dieru na ceste teda neviem ci bola velka, ale v aute som citil ze tlmenie bolo na doraz bolo to dost tvrde. Zaujima ma to co najviac trpi pri takychto " testoch pevnosti" :-)..........docela ma to dost serie. Co si myslite o tuhosti u oktavok II mala by nieco zniest ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Já zase jednou chytnul spodkem o kraj silnice když jsem sjížděl na nějaký odpočívadlo. Když dávali novej asfalt tak tam nechali hranu. V autě rána jako prase a venku asi taky, protože motorkáři co tam stáli se na mě ohlíželi. Chvíli jsem tam šaškoval a koukal jestli dole něco nevisí, ale když jsem se 14dní dostal na zvedák, tak jsem nenašel nikde ani žádný škrábance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Červen 2010 Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Pri tychto necakanych ranach najviac trpia nizkoprofilove pneu pripadne menej kvalitne disky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.