Chossse Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Zdravím panové,chtěl bych poradit! Nějaká svinská svině, mi ukradla rádio!No vybrali šuplík kde jsem měl navi a ještě k tomu samo rozbité okno,takže jsem štastný! Ale mám problém vyrval mi to rádio i s tím šuplíkem,do kterého se to radio dává. Chtěl jsem se zeptat dá se to koupit nebo někde objednat? Rádio už jsem si koupil,ale nemůžu ho tam dát! Dík za rady nebo kdyby někdo měl doma, taky by to nebylo špatné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef01cz Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Zdravím panové,chtěl bych poradit! Nějaká svinská svině, mi ukradla rádio!No vybrali šuplík kde jsem měl navi a ještě k tomu samo rozbité okno,takže jsem štastný! Ale mám problém vyrval mi to rádio i s tím šuplíkem,do kterého se to radio dává. Chtěl jsem se zeptat dá se to koupit nebo někde objednat? Rádio už jsem si koupil,ale nemůžu ho tam dát! Dík za rady nebo kdyby někdo měl doma, taky by to nebylo špatné! Zdar,jde o to který šuplík máš konkretně namysli? ten plechový,nebo ten kousek plastu v palubce,ve kterým drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.