Kenvelo Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Nevíte, jestli jde u řadící páky ve výbavě classic sundat ta černá plaketka a nahradit ji za chromovanou? stejným způsobem jako jde sundat ta chromovaná u vyšších verzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 31. Květen 2010 Sdílet Vloženo 31. Květen 2010 Nejde, musel jsem taky měnit celou řadící páku. Koupil jsem ji (5g. chrom + kůže) na bazos.cz za cca 380,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeck11 Vloženo 28. leden 2013 Sdílet Vloženo 28. leden 2013 Ahoj, mám taky dotaz ohledně kompatibility řadičky u O2. Lze nasadit hlavici z 6-ti stupňové převodovky na 5-ti stupňovou a jen vyměnit chromovou plaketku za 5-stupňovou? Bude to všechno do sebe pasovat? Ona se mi totiž špatně shání béžová pětistupňová, a když už je, tak docela drahá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Da se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozy Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Zdravím mužete mi prosim poradit jak se mění ta chromovaná planžeta?chrom se mi z ní sloupl a nevim jak ji vytahnout abych něco nepoškodil Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Placatym sroubovakem zarazis , zapacis a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozy Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.