Publikováno Červen 1, 201015 r Ahoj, ve tmě hlavně na dálnici jsem si všiml, že mi xenony svítí jakoby hodně doprava, viz. obrázek (omluvte můj výtvarný talent ) Nikdy jsem s xenony tolik km ve tmě nenajezdil a teď mám pocit, že svítí bez dálkových hůř než klasické žárovky... Je to tak správně, že lom světelného kuželu u xenonů začíná až u pravé krajnice, místo u středu vozovky? U klasických žárovek jsem měl určitě už osvětlenou svojí polovinu silnice o hooodně dál, teď mám osvětlený svůj směr i protisměr úplně stejně a do dálky vidím až vpravo někam do polí. Díky za info, já jen abych nejezdil na seřízení a nebyl za blba
Červen 1, 201015 r Pokud se ti zdá, že klasický žárovky svítí víc než xenony, tak je určitě něco špatně (seřízení, nebo možná už i vysvícený výbojky...?) Přikládám obrázek pro představu jak by to přibližně mělo svítit (zdroj: osram)
Červen 2, 201015 r Autor Díky, tenhle obrázek jsem nemohl najít. Auto má najeto 4000km, tak snad vysvícený ještě nebudou Zajedu na seřízení a uvidíme.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.