Michal P Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Ahoj, ve tmě hlavně na dálnici jsem si všiml, že mi xenony svítí jakoby hodně doprava, viz. obrázek (omluvte můj výtvarný talent ) Nikdy jsem s xenony tolik km ve tmě nenajezdil a teď mám pocit, že svítí bez dálkových hůř než klasické žárovky... Je to tak správně, že lom světelného kuželu u xenonů začíná až u pravé krajnice, místo u středu vozovky? U klasických žárovek jsem měl určitě už osvětlenou svojí polovinu silnice o hooodně dál, teď mám osvětlený svůj směr i protisměr úplně stejně a do dálky vidím až vpravo někam do polí. Díky za info, já jen abych nejezdil na seřízení a nebyl za blba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 1. Červen 2010 Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 Pokud se ti zdá, že klasický žárovky svítí víc než xenony, tak je určitě něco špatně (seřízení, nebo možná už i vysvícený výbojky...?) Přikládám obrázek pro představu jak by to přibližně mělo svítit (zdroj: osram) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal P Vloženo 2. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2010 Díky, tenhle obrázek jsem nemohl najít. Auto má najeto 4000km, tak snad vysvícený ještě nebudou Zajedu na seřízení a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.