Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jestli chceš poznat pár nových a suprových lidí, tak máš možnost ...

Jasně, jak říka Peťa, budu tam :-D :smich:

koukám, že to to opět dýchá novotou ;)

Olin: ještě, že mě tu máte :palec2:

Zdarec...mam takovej dotaz...co obnasi pridat se na sraz kdyz tam nikoho neznam? Pouze pul roku vlastnim skodovku....

obnášíto to, že přijedeš a poznáš :palec2::smich:

Upraveno od admin
porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek

Tak to zní dobře.....rad poznám nové lidi se stejným koníčkem..... :)

tak se mi to líbí :palec2:

+ můj EDIT: v tom případě vymažte tlačítko odpovědět s citací, když kolem tohoděláte takový tyjátry!!!!! :kuk:

Upraveno od pešír
porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek

OT: pešír na to nejseš zvyklej z konkurenčního fóra, coo? :D:smich:

Kubiiss: rádi tam uvidíme každýho člena, který má zájem o Škodovky ;)

jelikož jsem se stal včera otcem, tak bych aspoň na páteční večer rád dorazil

noooo kua gratulace!!!! další fotrák :) tak to zapijem!!!

Zapijem v patek dalšího prcka moje 30 a bude veselo :)

a sakra tak to bude zase mazec!!! :smich:lol:smich: ale pro další flašku já už nejdu! lol

rád slyším, že jsi pro Vláďo :smich: a pro další flašku nebudeš muset, uděláme si zásoby, aby se nestalo, že dojde pití :smich::palec2:

super Martine, další oslavenci jsou vítáni, to bude fakt veselo, možná lepší akce jak na jaře :smich:

No uvidíme jak se to povede každopádně tvojeho prcka musíme zapít, aby ho netrápily nemoci atd. ... :)

Já budu zároveň chlastat smutkem za svůj věk :D taky bych to viděl, že se předzásobíme a nikam se chodit nebude :)

předzsásobení přeci není jedinej problém :-) hlavne aby bylo aspon tak 15st aby se dalo venku sedet :-/

standovi pochopitelne gratuluju :-)

klidně by mohlo bejt 20st :) kua snad to vyjde, a pak už opravdu přisahám pujdu na lečení :D

kláca: :smich::kol-98:

all: na tu akci se těším, taky povezu spoustu flašek z Brna :kol-48:

No uvidíme jak se to povede každopádně tvojeho prcka musíme zapít, aby ho netrápily nemoci atd. ... :)

Já budu zároveň chlastat smutkem za svůj věk :D taky bych to viděl, že se předzásobíme a nikam se chodit nebude :)

tak to se začnu raději pomalu připravovat,abych něco vydržel a malej byl dlouho zdravej :)

předzsásobení přeci není jedinej problém :-) hlavne aby bylo aspon tak 15st aby se dalo venku sedet :-/

standovi pochopitelne gratuluju :-)

díky Karle a teplo snad bude, bude ještě poměrně brzo, než aby začalo být hnusně

klidně by mohlo bejt 20st :) kua snad to vyjde, a pak už opravdu přisahám pujdu na lečení :D

kecáš a stejně tomu nevěříš :smich: ale pokud tam budeš chtít jít, půjdu na chvilku s tebou ;)

kláca: :smich::kol-98:

all: na tu akci se těším, taky povezu spoustu flašek z Brna :kol-48:

a už to začíná, začíná se zásobovat :)

Pokud bude alespoň trošku počásko, přijedu tisícovečkou. Ať máme také něco veteránků :palec2:

• Autor

Tak to by bylo perfektní, litříků nikdy není dost :palec2::) můj tam bude i s Hedertkou :)

A ještě doplním ke každé plaketě bude ještě dárek od sponzora :)

Zdravím chlapáci....

tak jsem se taky nějakým omylem stal škodovákem :))

Chtěl bych přijet a pokecat ale když vidím ty vaše nablejskaný šuplíky tak si tam budu připadat jak s popelnicí :(

tak mame objednanou chatku .... už se těšiiiiiiiim :)

Ahoj hele mužu sebou na sraz vzít nějaký nečleny clubu ( skodahome.cz ) ? A kolik bude ceny člena a nečlena za vstup? díky

Zdravím chlapáci....

tak jsem se taky nějakým omylem stal škodovákem :))

Chtěl bych přijet a pokecat ale když vidím ty vaše nablejskaný šuplíky tak si tam budu připadat jak s popelnicí :(

to nejsi sám,někdy si připadám že jezdím se šrotem :D

Myslím že se platívalo za nečlena 300kč a za člena 200 jestli se pletu tak mě někdo opravte.

Tak možná taky dorazím toho 9.10 a to asi tak ráno. :)

• Autor

Podzim je pro všechny 230,-Kč, bez ohledu člen nečlen

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.