Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

tak se mi to líbí :palec2:

+ můj EDIT: v tom případě vymažte tlačítko odpovědět s citací, když kolem tohoděláte takový tyjátry!!!!! :kuk:

Editováno: , autor: pešír
porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek
Vloženo

rád slyším, že jsi pro Vláďo :smich: a pro další flašku nebudeš muset, uděláme si zásoby, aby se nestalo, že dojde pití :smich::palec2:

super Martine, další oslavenci jsou vítáni, to bude fakt veselo, možná lepší akce jak na jaře :smich:

Vloženo

No uvidíme jak se to povede každopádně tvojeho prcka musíme zapít, aby ho netrápily nemoci atd. ... :)

Já budu zároveň chlastat smutkem za svůj věk :D taky bych to viděl, že se předzásobíme a nikam se chodit nebude :)

Vloženo

No uvidíme jak se to povede každopádně tvojeho prcka musíme zapít, aby ho netrápily nemoci atd. ... :)

Já budu zároveň chlastat smutkem za svůj věk :D taky bych to viděl, že se předzásobíme a nikam se chodit nebude :)

tak to se začnu raději pomalu připravovat,abych něco vydržel a malej byl dlouho zdravej :)

předzsásobení přeci není jedinej problém :-) hlavne aby bylo aspon tak 15st aby se dalo venku sedet :-/

standovi pochopitelne gratuluju :-)

díky Karle a teplo snad bude, bude ještě poměrně brzo, než aby začalo být hnusně

klidně by mohlo bejt 20st :) kua snad to vyjde, a pak už opravdu přisahám pujdu na lečení :D

kecáš a stejně tomu nevěříš :smich: ale pokud tam budeš chtít jít, půjdu na chvilku s tebou ;)

kláca: :smich::kol-98:

all: na tu akci se těším, taky povezu spoustu flašek z Brna :kol-48:

a už to začíná, začíná se zásobovat :)

Vloženo

Tak to by bylo perfektní, litříků nikdy není dost :palec2::) můj tam bude i s Hedertkou :)

A ještě doplním ke každé plaketě bude ještě dárek od sponzora :)

Vloženo

Zdravím chlapáci....

tak jsem se taky nějakým omylem stal škodovákem :))

Chtěl bych přijet a pokecat ale když vidím ty vaše nablejskaný šuplíky tak si tam budu připadat jak s popelnicí :(

Vloženo

Zdravím chlapáci....

tak jsem se taky nějakým omylem stal škodovákem :))

Chtěl bych přijet a pokecat ale když vidím ty vaše nablejskaný šuplíky tak si tam budu připadat jak s popelnicí :(

to nejsi sám,někdy si připadám že jezdím se šrotem :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...