pentadius Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 jestli chceš poznat pár nových a suprových lidí, tak máš možnost ... Jasně, jak říka Peťa, budu tam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 koukám, že to to opět dýchá novotou Olin: ještě, že mě tu máte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubisss Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Zdarec...mam takovej dotaz...co obnasi pridat se na sraz kdyz tam nikoho neznam? Pouze pul roku vlastnim skodovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 (editace) obnášíto to, že přijedeš a poznáš Editováno: 14. Září 2010, autor: admin porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubisss Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Tak to zní dobře.....rad poznám nové lidi se stejným koníčkem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 (editace) tak se mi to líbí + můj EDIT: v tom případě vymažte tlačítko odpovědět s citací, když kolem tohoděláte takový tyjátry!!!!! Editováno: 14. Září 2010, autor: pešír porušení pravidel - nekopírovat předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 OT: pešír na to nejseš zvyklej z konkurenčního fóra, coo? Kubiiss: rádi tam uvidíme každýho člena, který má zájem o Škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 jelikož jsem se stal včera otcem, tak bych aspoň na páteční večer rád dorazil noooo kua gratulace!!!! další fotrák tak to zapijem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Zapijem v patek dalšího prcka moje 30 a bude veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 a sakra tak to bude zase mazec!!! ale pro další flašku já už nejdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 rád slyším, že jsi pro Vláďo a pro další flašku nebudeš muset, uděláme si zásoby, aby se nestalo, že dojde pití super Martine, další oslavenci jsou vítáni, to bude fakt veselo, možná lepší akce jak na jaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 No uvidíme jak se to povede každopádně tvojeho prcka musíme zapít, aby ho netrápily nemoci atd. ... Já budu zároveň chlastat smutkem za svůj věk taky bych to viděl, že se předzásobíme a nikam se chodit nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 předzsásobení přeci není jedinej problém :-) hlavne aby bylo aspon tak 15st aby se dalo venku sedet :-/ standovi pochopitelne gratuluju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 klidně by mohlo bejt 20st kua snad to vyjde, a pak už opravdu přisahám pujdu na lečení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 kláca: all: na tu akci se těším, taky povezu spoustu flašek z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 No uvidíme jak se to povede každopádně tvojeho prcka musíme zapít, aby ho netrápily nemoci atd. ... Já budu zároveň chlastat smutkem za svůj věk taky bych to viděl, že se předzásobíme a nikam se chodit nebude tak to se začnu raději pomalu připravovat,abych něco vydržel a malej byl dlouho zdravej předzsásobení přeci není jedinej problém :-) hlavne aby bylo aspon tak 15st aby se dalo venku sedet :-/ standovi pochopitelne gratuluju :-) díky Karle a teplo snad bude, bude ještě poměrně brzo, než aby začalo být hnusně klidně by mohlo bejt 20st kua snad to vyjde, a pak už opravdu přisahám pujdu na lečení kecáš a stejně tomu nevěříš ale pokud tam budeš chtít jít, půjdu na chvilku s tebou kláca: all: na tu akci se těším, taky povezu spoustu flašek z Brna a už to začíná, začíná se zásobovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr C Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Pokud bude alespoň trošku počásko, přijedu tisícovečkou. Ať máme také něco veteránků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Tak to by bylo perfektní, litříků nikdy není dost můj tam bude i s Hedertkou A ještě doplním ke každé plaketě bude ještě dárek od sponzora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rico88 Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Zdravím chlapáci.... tak jsem se taky nějakým omylem stal škodovákem ) Chtěl bych přijet a pokecat ale když vidím ty vaše nablejskaný šuplíky tak si tam budu připadat jak s popelnicí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 tak mame objednanou chatku .... už se těšiiiiiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Ahoj hele mužu sebou na sraz vzít nějaký nečleny clubu ( skodahome.cz ) ? A kolik bude ceny člena a nečlena za vstup? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miky62 Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Zdravím chlapáci.... tak jsem se taky nějakým omylem stal škodovákem ) Chtěl bych přijet a pokecat ale když vidím ty vaše nablejskaný šuplíky tak si tam budu připadat jak s popelnicí to nejsi sám,někdy si připadám že jezdím se šrotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miky62 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Myslím že se platívalo za nečlena 300kč a za člena 200 jestli se pletu tak mě někdo opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miky62 Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Tak možná taky dorazím toho 9.10 a to asi tak ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 23. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Podzim je pro všechny 230,-Kč, bez ohledu člen nečlen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.