Drincek Vloženo 9. Července Vloženo 9. Července (editace) kubicekpupicek,pytas co som ti dal ,okaz s najnovsou verziov . Editováno: 9. Července, autor: Drincek Citovat
Joco776 Vloženo 11. Července Vloženo 11. Července V 8. 7. 2025 na 21:02, kubicekpupicek napsal: Dobrý večer, nemá někdo verzi vcds 25.3 i s loaderem? popr me kdyztak kontaktujte na mail kubaneccz@gmail.com. Debil jsem koupil kabel na alegru, no samozdrejme k hovnu:D Posláno. Citovat
kubicekpupicek Vloženo 11. Července Vloženo 11. Července (editace) I tak to nejde, pokud chces a ja jsem klidne ochotny poslat za to nejakou korunu, to rozchodis tak budes frajer, ja uz mam zazadano na alegru o refund, ale kdyby se ti chtelo muzes to zkusit, ja jsem zkusil asi 15 ruznych verzi vcds i loaderu a bez odpovedi, vzdy to napise nenalezen SW nebo mi napiste na instagram panbenyy na mailu kdyztak poslu i telefon Editováno: 11. Července, autor: kubicekpupicek Citovat
jaro226 Vloženo 27. Července Vloženo 27. Července Ahoj ,vedeli by ste mi prosim poradit aky kabel ,alebo aku diagnostiku pouzit na fabia 1 2001,seat cordoba 1.4 2004 a vw Passat B7 ? Da sa kupit nejaka univerzalna? Citovat
VAGMan Vloženo 3. Srpna Vloženo 3. Srpna V 18. 1. 2024 na 7:26, Joco776 napsal: @novas2 mám loader na 23.3 verzi k Atmega 162. Napiš mi v jakém jazyce ti mám poslat. Ahoj, mám kabel HEX-V2 s čipem ATMEGA 162, se štítkem B03-V2 (PLCC) 21.9-EN+CZ. Nic o tom nevím, je nějaká možnost kabel zprovoznit pro autodiagnostiku VCDS? Děkuji předem za případnou odpověď Pavel Citovat
Joco776 Vloženo 3. Srpna Vloženo 3. Srpna @VAGMan přes anydesk ti to můžu aktualizovat na nejnovější verzi. Chipset kabelu i vcds v češtině. Citovat
majomir Vloženo před 18 hodinami Vloženo před 18 hodinami V 10. 4. 2024 na 16:45, Joco776 napsal: @mar.se Napiš mi, mám to co potřebuješ Ahoj aj ja by som to potreboval Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.