peterDSG Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Kterej máš predface? Jinak v barvě se dá sehnat a ten starej se už blbě schání. Cena se pohybuje okolo 800kč.Dej si inzerát do bazaru někdo ti určitě nabídne občas se tam ještě objevěj. tak neviem že ako to mysliš,že predface. Ale mam octaviu combi r.v. 2007. tak neviem či ti to pomože... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Podle vinu se dá zjistit co tam máš zeptej se někoho kdo má etku řekne ti číslo dílu nebo se zeptej ve škoda servisu. Máš fotku tvých čidel? Tak ji sem hoď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Podle vinu se dá zjistit co tam máš zeptej se někoho kdo má etku řekne ti číslo dílu nebo se zeptej ve škoda servisu. Máš fotku tvých čidel? Tak ji sem hoď. No foto nemam. neodfotil som. Ale asi sa pojdem spýtať do škoda servisu že kolko by ma stal nový senzor. Uvidim, že kolko mi povedia cenu. A potom sa rozhodnem či kupim u nich alebo niekde inde.. Ale ďakujem ti za informacie a rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 19. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Podle vinu se dá zjistit co tam máš zeptej se někoho kdo má etku řekne ti číslo dílu nebo se zeptej ve škoda servisu. Máš fotku tvých čidel? Tak ji sem hoď. No foto nemam. neodfotil som. Ale asi sa pojdem spýtať do škoda servisu že kolko by ma stal nový senzor. Uvidim, že kolko mi povedia cenu. A potom sa rozhodnem či kupim u nich alebo niekde inde.. Ale ďakujem ti za informacie a rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 ACEK:Cislo dielu ma napisane aj na starom senzore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Jo ale nemá ho vyndaný.Tak neví co tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 čaute, tak som bol doma na slovensku a skušal som tie čidla prehodiť a ono mi to aj tak neišlo.Stale mi to ukazovalo prekažku. Tak asi pojdem do servisu nech mi to nejak zmeraju a skusia to poriešit. ale diky všetkym za ochotu. peter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.