snuky Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 prikladam audio , jedna se o zvuk po otocení klicku nez zacne zvonit zapnuti pasu neco jako chroupne v budikach mam pocit ze to nedelalo netusim vubec co to muze bejt , mozna to tam bylo ale nevnimal jsem to dela vam to taky nebo nevi nekdo kde muze byt pricina toho divnbyho zvuku , pripada mi jako by se neco odblokovalo ale netusim www.sweb.cz/snuky/Poznamka.m4a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 14. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 zvuk je trochu v pozadi mene vyrazny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Nejde mi to v ničem přehrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matles100 Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 jde to ve VLC media player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 to audio taky nespusti ale co treba analog funkce necukne se nejaka rucicka pri tom zvuku?Jinak pri beznem pouzvani si nepoznal zadnou zavadu?Zasekle rucicky?Jestli to treba neni motorek vis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 27. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 uz vyreseno ,dal jsem to pro jistotu do servisu, nemohl jsem prijit na to ,co to muze byt a udajne nejake rele oprava par korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.