Petr Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahoj všici, píšu to sem, protože musím. Byl jsem u Garnyho nechat si vyměnit Lambda sondu (na 1.8 20V - nejela, dusila se, škubala sebou, žrala a čidlo teploty motoru. Garny to sfoukl za chvilinku, s noblesou a na 1 s *. Prostě machr. Ceny lidové, práce po domluvě předem na počkání. Takže všem doporučuji, ale to už tady píšete skoro všichni. Moje láska (1.8 20V) jezdí nyní tak, jak má! Wow! Takže GARNY DÍKY!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahoj všici, píšu to sem, protože musím. Byl jsem u Garnyho nechat si vyměnit Lambda sondu (na 1.8 20V - nejela, dusila se, škubala sebou, žrala a čidlo teploty motoru. Garny to sfoukl za chvilinku, s noblesou a na 1 s *. Prostě machr. Ceny lidové, práce po domluvě předem na počkání. Takže všem doporučuji, ale to už tady píšete skoro všichni. Moje láska (1.8 20V) jezdí nyní tak, jak má! Wow! Takže GARNY DÍKY!!!!!!! Jojojo ja tam byla, vino piiivo pila ..... souhlas ,., proste kdo umi umi !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Ahoj všici, píšu to sem, protože musím. Byl jsem u Garnyho nechat si vyměnit Lambda sondu (na 1.8 20V - nejela, dusila se, škubala sebou, žrala a čidlo teploty motoru. Garny to sfoukl za chvilinku, s noblesou a na 1 s *. Prostě machr. Ceny lidové, práce po domluvě předem na počkání. Takže všem doporučuji, ale to už tady píšete skoro všichni. Moje láska (1.8 20V) jezdí nyní tak, jak má! Wow! Takže GARNY DÍKY!!!!!!! Jojojo ja tam byla, vino piiivo pila ..... souhlas ,., proste kdo umi umi !! Kluci by si meli pomalu zacit zarizovat nejakej vetsi servis, aby nas stihli vsechny uspokojovat kdyz nekdo umi, rychle se to rozkrikne, coz je v tomhle pripade jedine dobre! Sice pak treba cekam, jako ted, a ani se vsechno nestihne, ale snad to brzo bude vse. A na kvalitni pracicku si v dnesni dobe nakonec clovek rad pocka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Zdravim vsechny, mohu jen potvrdit znamenitou praci dvojice Garny+MarinRS. O vikendu jsem si u panu nechaval montovat xenony a vysledek predcil ocekavani - rychle, levne, precizne. Objednaci lhuty jsou sice ponekud delsi, nicmene pockat se opravdu vyplati. Diky panove... Kazdopadne jeste velky dik do Stramberku za potrebne dily a ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Kucííí vopálený voe, zfoukli to jak svíčkuuuu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Díkes všem bohužel ted nastává problem všem hned vyhovět...jinak pohoda je to jen v lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Tak tak všechno je v lidech a v rukách, holt sou ty čekačky delší ale ani Řím se nepostavil za den, že? Hlavně když tam člověk jede s nespecifikovanou závadou jako pojedu já, sem zvědav jestli se něco najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 Díkes všem bohužel ted nastává problem všem hned vyhovět...jinak pohoda je to jen v lidech Reseni je proste, chce to zdrazit a je hnedle po problemu. Lidi prestanou otravovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 jo jo.. dsíky. je problém ,že některé věci se řeší jen ovíkendu ...protože zda to nevíte tak martin rs chodí normálně do své práce ... pondělí - pátek od 8 do 16 hod.. takže v servisu pracuje jen o víkendu.. takže to znamená ,že se bčas něco protáhne... a co si budem povidat každý vikend v práci taky nic moc.. a ještě do toho nějaké srazy atd.... ještě je tu trochu jeden problém.. ten kdo ví tak ví ,že moje auto je v přestavbě a už ho chci mít hotovo co nejdříve.. což znamená ,že bude servis od 1.6. omezen asi na 14 dní.. taková malá dovolená v práci.. tak dík za pochopení a zanechte nám přízen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 jo jo.. dsíky. je problém ,že některé věci se řeší jen ovíkendu ...protože zda to nevíte tak martin rs chodí normálně do své práce ... pondělí - pátek od 8 do 16 hod.. takže v servisu pracuje jen o víkendu.. takže to znamená ,že se bčas něco protáhne... a co si budem povidat každý vikend v práci taky nic moc.. a ještě do toho nějaké srazy atd.... ještě je tu trochu jeden problém.. ten kdo ví tak ví ,že moje auto je v přestavbě a už ho chci mít hotovo co nejdříve.. což znamená ,že bude servis od 1.6. omezen asi na 14 dní.. taková malá dovolená v práci.. tak dík za pochopení a zanechte nám přízen.... jj budu netrpelive cekat co takhle usporadat brigadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktor Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Zdravim vsechny,mohu jen potvrdit znamenitou praci dvojice Garny+MarinRS. O vikendu jsem si u panu nechaval montovat xenony a vysledek predcil ocekavani - rychle, levne, precizne. Objednaci lhuty jsou sice ponekud delsi, nicmene pockat se opravdu vyplati. Diky panove... Kazdopadne jeste velky dik do Stramberku za potrebne dily a ochotu to rad slysim, taky me u nich neco podobnyho ceka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 No ja se taky musim pripojit s dikama a pochvalou Facelift mam udelanej a ze to asi nebylo lehky, pac to bylo domlaceny a tak. Lambda vymenena, ta puvodni byla dobre zarezla No a zadni naprava nova, taky parada, brzdi jako svine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.