vlastik88 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 hoj mám menší problém s výměnou pravé obrysového světla. Vůbec jí nemůžu dostat ven a výměnit, podle "manuálu" stačí zmáčkout pružné jazýčky a vytáhnout ale to se mi nějak nedaří, strašně málo místa a rukou se tak skoro ani nedostanu. prosím o radu jak jí vyměnit. předem děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Světlo musí ven, odšroubovat kryt zezadu jak jsou světla(mám xenon, nevím jesli je to jinak u halogenů) a pak ze strany vytáhnout žárovku. Jde to dost blbně, chce to nějaký kleště a vytáhnout to. Ta podkávačka je totiž u hlavních potkávacích světel a to je blbé. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony696 Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 hoj mám menší problém s výměnou pravé obrysového světla. Vůbec jí nemůžu dostat ven a výměnit, podle "manuálu" stačí zmáčkout pružné jazýčky a vytáhnout ale to se mi nějak nedaří, strašně málo místa a rukou se tak skoro ani nedostanu. prosím o radu jak jí vyměnit. předem děkuju za rady mal som rovnaky problem, rukou to jednoducho nepojde. treba zobrat klieste a vytiahnut, uvidis ako lahko to pojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.