Fíša Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 Ahoj, nikde jsem se to nedočetl, tak se ptám. Koupil jsem OII se streamem bez MP3. Chci se zeptat, jestli to je nějak kódovaný, protože jsem k tomu nedostal žádný papíry od rádia. Jde mi o to, když ho odpojím (vyndám) a dám zase zpátky, tak jestli nastane problém s kódem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 pokud to dáš do svého auta kde byl tak problém nebude,nedáš li tam mezitím jiné rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíša Vloženo 27. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 pokud to dáš do svého auta kde byl tak problém nebude,nedáš li tam mezitím jiné rádio Jo, dík, tak to je v pohodě. Chci ho jen vytáhnout a podívat se na to zezadu. Chci si vytáhnout někam zásuvku na jacka na aux vstup. To by snad neměl být problém, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Červen 2010 Sdílet Vloženo 27. Červen 2010 Neměl by to být problém. PIN by to chtít nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíša Vloženo 28. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 (editace) Neměl by to být problém. PIN by to chtít nemělo. když už jsme u toho AUX vstupu, dělal jste to někdo, že jste si vytáhl zdířku na jacka zezadu z radia někam na palubku? Bude to doufám fungovat? Jak se vůbec zapíná ten aux vstup na rádiu STREAM? Píšou, že opětovným stiskem tlačítka CD, ale to mi nejde. Je možné že když to není zapojené, tak to nejde přepnout? Abych to nezapojoval zbytečně a pak nezjistil, že to rádio neumí.... Editováno: 28. Červen 2010, autor: Fíša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíša Vloženo 12. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 když už jsme u toho AUX vstupu, dělal jste to někdo, že jste si vytáhl zdířku na jacka zezadu z radia někam na palubku? Bude to doufám fungovat? Jak se vůbec zapíná ten aux vstup na rádiu STREAM? Píšou, že opětovným stiskem tlačítka CD, ale to mi nejde. Je možné že když to není zapojené, tak to nejde přepnout? Abych to nezapojoval zbytečně a pak nezjistil, že to rádio neumí.... nebo se tam ten aux vstup musí nějak nakódovat? dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomihanus Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 nazdar, musíš to zapnúť v menu radia podržaním tlačítka MENU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matano Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 nazdar, musíš to zapnúť v menu radia podržaním tlačítka MENU Caute, ja chcem spravit presne to iste, na presne tom istom radiu (stream bez MP3), mam to v menu nastavene na AUX:ON ale ked stlacim CD tak mi ide prepinat iba medzi CD a CD Changer, a nenahodi sa moznost AUX. Musim kupit originalnu Skoda AUX zdierku s kablom pripojit a potom sa mi to zjavi? Dika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.