Jump to content

kodování???

Fíša
 Share

Recommended Posts

Ahoj, nikde jsem se to nedočetl, tak se ptám. Koupil jsem OII se streamem bez MP3. Chci se zeptat, jestli to je nějak kódovaný, protože jsem k tomu nedostal žádný papíry od rádia. Jde mi o to, když ho odpojím (vyndám) a dám zase zpátky, tak jestli nastane problém s kódem.

pokud to dáš do svého auta kde byl tak problém nebude,nedáš li tam mezitím jiné rádio

Jo, dík, tak to je v pohodě. Chci ho jen vytáhnout a podívat se na to zezadu. Chci si vytáhnout někam zásuvku na jacka na aux vstup. To by snad neměl být problém, ne?

Neměl by to být problém.

PIN by to chtít nemělo.

když už jsme u toho AUX vstupu, dělal jste to někdo, že jste si vytáhl zdířku na jacka zezadu z radia někam na palubku?

Bude to doufám fungovat? Jak se vůbec zapíná ten aux vstup na rádiu STREAM? Píšou, že opětovným stiskem tlačítka CD, ale to mi nejde. Je možné že když to není zapojené, tak to nejde přepnout? Abych to nezapojoval zbytečně a pak nezjistil, že to rádio neumí....

Edited by Fíša

• 2 weeks later...

když už jsme u toho AUX vstupu, dělal jste to někdo, že jste si vytáhl zdířku na jacka zezadu z radia někam na palubku?

Bude to doufám fungovat? Jak se vůbec zapíná ten aux vstup na rádiu STREAM? Píšou, že opětovným stiskem tlačítka CD, ale to mi nejde. Je možné že když to není zapojené, tak to nejde přepnout? Abych to nezapojoval zbytečně a pak nezjistil, že to rádio neumí....

nebo se tam ten aux vstup musí nějak nakódovat?

dík.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

nazdar,

musíš to zapnúť v menu radia podržaním tlačítka MENU

Caute, ja chcem spravit presne to iste, na presne tom istom radiu (stream bez MP3), mam to v menu nastavene na AUX:ON ale ked stlacim CD tak mi ide prepinat iba medzi CD a CD Changer, a nenahodi sa moznost AUX. Musim kupit originalnu Skoda AUX zdierku s kablom pripojit a potom sa mi to zjavi?

Dika