Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

u 558 si můžeš nastavit podsvětlení,jak chceš.468 je jenom bílá.ale je to krasavec...

u 558 si můžeš nastavit podsvětlení,jak chceš.468 je jenom bílá.ale je to krasavec...

o tom žádná -_- , každej ať si pořizuje co se mu líbí, každopádně Clarion je dobrá volba, spolu s Alpine a Pioneer považuju za nejlepší 3 ;)

Určitě ANO ;) jen je škoda, že je tam taková díra a pak je až DXZ668RMP za 10990,- ale koukněte na toho krasavce...

post-29-1148660814.gif

No tak to je nabídka, která se neodmítá.

Určitě ANO ;) jen je škoda, že je tam taková díra a pak je až DXZ668RMP za 10990,- ale koukněte na toho krasavce...

na "ryves" ten tvuj typ maji za 9886,- a maji tam i 658 za 7697,-. Ale co rikas 858 za 9548,- ????

http://www.pixmania.com/cz/cz/93338/art/cl...-dxz858rmp.html

Hmm...cena pěkná, ale na pixmanii bych zrovna nesázel...

Osobně bych taky váhal, ale myslím, že 858 stála 17-18 000,- takže ta cena je -_-

Tak lidi co myslite mam do nej jit nebo ne >??

http://www.ryves.cz/autoradia/s-cd/clarion-dxz-468rmp.php

mám 558 RMP a naprostá spokojenost, navíc se dá teď koupit v akcích za 4 000,- což je bomba..... B)

Bohuzel chci cerne radio nebo aspon hodne tmave, proto spis to co jsem vybral.

Hmmmm ten je teda vazne nadherne ... ale je to precijen uz za 10ku :-/

• 8 let později...

Dobrý den chtěl bych se zeptat nemáte někdo schéma zapojení na clarion DXZ 858RMP dostal jsem ho od kámoše ale nemá k tomu schéma zapojení, funguje sice skvěle ale nefunguje mi dlouhodobá paměť.

....stačí mezi sebou přehodit kabely (červený/žlutý)

Díky za radu už dlouhodobá paměť funguje sice se rádio nevypíná samo ale to nevadí vypínám ho ručně :) a kdyby náhodou měl někdo na tenhle typ rádia aux konektor tak se ozvěte :)

pokud je červený kabel zapojený na spínané +12V (klíček) mělo by se rádio po vypnutí nebo zapnutí klíčku ovládat.AUX je kabelech cinch?

6ch_L,0.jpgMyslím toto to je jediný co mi k rádiu chybí a koukal jsem všude a nikde to nemůžu sehnat

tady budu jen hádat....3xRCA (přední, zadní, subwoofer) jelikož tento model nemá BT myslím, že AUX může být na tom konektoru Jack 3,5mm...v manuálu by to mělo být

post-845-0-97595000-1412430156_thumb.jpg

jj 3,5mm by tam měl být ale já právě scháním to co je na tom obrázku co jsem přidal  :)

Upraveno od Horvy

Aha...tak ty nemáš konektor s kabely...tak to bude problém. Pokud by jsi potřeboval clarion-ISO ten je možné objednat.Jedině zkusit servis clarionu...

Podivej se v ATU tam maj dost kabelu k autoradiim.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.