Host aka Vloženo 26. Květen 2006 Vloženo 26. Květen 2006 Tak mám poslední dobou pocit, že se mi něco klepe jakoby v sedačce řidiče, přijde mi to jako z míst, kde je uložena hlavová opěrka. Setkal jste se s tím někdo? Co tam může drnčet? Citovat
filo123 Vloženo 12. Červen 2006 Vloženo 12. Červen 2006 Neviem ci to pomoze, ale mne klepe stresne okno. Je tam kovovy chranic ( na pruzine), ktory sa zdviha ked sa okno otvori, a ten celkom klepe. Kym som na to dosiel, prislo mi to ako keby to slo zo sedadla spolujazdca, a jemu presne opacne ... :-)) Mam Octaviu 1.9 TDI r.v. 97 Citovat
Host aka Vloženo 12. Červen 2006 Vloženo 12. Červen 2006 Neviem ci to pomoze, ale mne klepe stresne okno. Je tam kovovy chranic ( na pruzine),ktory sa zdviha ked sa okno otvori, a ten celkom klepe. Kym som na to dosiel, prislo mi to ako keby to slo zo sedadla spolujazdca, a jemu presne opacne ... :-)) Mam Octaviu 1.9 TDI r.v. 97 Tak tuto varinantu vylučuju, žádné střešní okno nemám... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.