Červen 1, 200619 r Autor ..kolik celá ta sranda stála?Jinak hezké, ale asi bych ji dal trošičku více do středu a natočil aby koncovka byla rovnoběžně s výfukovým potrubím. 2967,- Ja jsem to chtel natocit tak, aby to kopirovalo tvar narazniku a ten je u kraju zatoceny, takze to mam proto u kraje a proto nerovne. Hodne lidi to ma rovne, ja to nechtel rovne
Červen 1, 200619 r Neviete náhodou niekto, kde by som zohnal tu koncovku na slovensku, respektive kto by mi to poslal na slovensko z ciech?
Červen 1, 200619 r Autor pěkné Dandys sem ani nevěděl, že máš zavařenej kufr??? a nebo to je VT. Zavaril mi to Photoshop 8CS, zkousel jsem jak by to vypadalo, protoze jsem to mel v planu, ale uz jsem upustil... Nelibi se mi to ani malinko na mem aute!
Červen 1, 200619 r Ja mel od SPEIe tu puvodni koncovku, rek bych tenkrat parada a lahudka, ale uz je to 4 roky Ted ji mam zatim ve sklepe, Remus dostal prednost Kdyz sem zvazoval ten ladak, taky mi nabizeli ten Ulter, nevypadalo to spatne, ale neukecali me.
Červen 2, 200619 r ..já uvažuji o sport. katalyzátoru na moje TDi, máte s tím někdo zkušenost? VÍKEEEEEND
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.