Davon Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 ..kolik celá ta sranda stála?Jinak hezké, ale asi bych ji dal trošičku více do středu a natočil aby koncovka byla rovnoběžně s výfukovým potrubím. 2967,- Ja jsem to chtel natocit tak, aby to kopirovalo tvar narazniku a ten je u kraju zatoceny, takze to mam proto u kraje a proto nerovne. Hodne lidi to ma rovne, ja to nechtel rovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piotro Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Neviete náhodou niekto, kde by som zohnal tu koncovku na slovensku, respektive kto by mi to poslal na slovensko z ciech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 pěkné Dandys sem ani nevěděl, že máš zavařenej kufr??? a nebo to je VT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 pěkné Dandys sem ani nevěděl, že máš zavařenej kufr??? a nebo to je VT. Zavaril mi to Photoshop 8CS, zkousel jsem jak by to vypadalo, protoze jsem to mel v planu, ale uz jsem upustil... Nelibi se mi to ani malinko na mem aute! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Ja mel od SPEIe tu puvodni koncovku, rek bych tenkrat parada a lahudka, ale uz je to 4 roky Ted ji mam zatim ve sklepe, Remus dostal prednost Kdyz sem zvazoval ten ladak, taky mi nabizeli ten Ulter, nevypadalo to spatne, ale neukecali me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 ..já uvažuji o sport. katalyzátoru na moje TDi, máte s tím někdo zkušenost? VÍKEEEEEND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.