Jarda25 Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 Ahoj, můžete mi prosím poradit? Mám Felicii 1,6 MPI, v 16hod jsem v pohodě dojel domů zaparkoval a šel dokoukat Berdycha. V 18:30 jsem musel jet pryč. Felicii jsem nastartoval a pak se udusila. Nyní je stav v pohodě nastartuje a pak se zadusí. Přidání plynu její zadušení ještě urychlí. Co s tím? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erik_1 Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 V 4. 7. 2010 na 21:01, Jarda25 napsal: Ahoj, můžete mi prosím poradit? Mám Felicii 1,6 MPI, v 16hod jsem v pohodě dojel domů zaparkoval a šel dokoukat Berdycha. V 18:30 jsem musel jet pryč. Felicii jsem nastartoval a pak se udusila. Nyní je stav v pohodě nastartuje a pak se zadusí. Přidání plynu její zadušení ještě urychlí. Co s tím? Diky No moze to byt aj imo...ked to je zle sparovane alebo sa pokazil klucik...skus druhy...alebo znova sparuj cez VAG. E. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.