Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám problém dojel jsem v klidu z Kadaně do Radonic tam jsem ještě chvíly jezdil ae po noci jsem chtěl nastartovat a Felicie mi nastartovala a když dosáhla tak 1000-1200 otáček chcípla. Před třemi měsíci jsem jí měl na počítačí píchlou a tam mi to vyhazovalo chybu Hallova snímače. Jedná se o Felicii 1.3 MPI 50 KW benzín. Prosím o radu.

• Autor

Ještě možná by mě zajímalo jestli by to nemohlo být imobilizérem protože mi klíček spadl na zem. Popřípadě jestli se dá imobilizér nějak deaktivovat

možné to asi je. Kamarád nevěděl že má v autě imobilizér, nechal si udělat kopii klíče, a přesně tohle mu to dělalo. Nastartoval, a po sešlápnutí pedálu se to vypnulo. Potom na to přišel.

Mám problém dojel jsem v klidu z Kadaně do Radonic tam jsem ještě chvíly jezdil ae po noci jsem chtěl nastartovat a Felicie mi nastartovala a když dosáhla tak 1000-1200 otáček chcípla. Před třemi měsíci jsem jí měl na počítačí píchlou a tam mi to vyhazovalo chybu Hallova snímače. Jedná se o Felicii 1.3 MPI 50 KW benzín. Prosím o radu.

A voľnobeh ide v pohode? V tom prípade to imobilizérom nebude.

Treba sa pozrieť na ten Hallov snímač otáčok. Skontrolovať vodiče, kontakty v konektore, vymontovať snímač a pozrieť sa, či nie je zanesený od kovových pilín. Takisto aj medzery medzi zubami ozubené kolesa prečistiť.

• Autor

A voľnobeh ide v pohode? V tom prípade to imobilizérom nebude.

Treba sa pozrieť na ten Hallov snímač otáčok. Skontrolovať vodiče, kontakty v konektore, vymontovať snímač a pozrieť sa, či nie je zanesený od kovových pilín. Takisto aj medzery medzi zubami ozubené kolesa prečistiť.

Ne ani volnobeh nejde prave ze i pri volnobehu to chcipne, taky jsem koukal jestli by to nejak neslo vypnout ten imobilizer pres PC kabel na to mam.

co na to máš? vagem to neuděláš. radek

Ne ani volnobeh nejde prave ze i pri volnobehu to chcipne, taky jsem koukal jestli by to nejak neslo vypnout ten imobilizer pres PC kabel na to mam.

V prvom príspevku si písal, že motor zhasne, keď dosiahne 1200ot. Tak som si myslel, že pri nižších otáčkach drží.

Ak máš VAG, tak sa pozri do výpisu pamäte imobilizéra, či tam nie sú nejaké chyby.

Pokiaľ je pamäť prázdna, pozri sa ešte na motor, či tam stále je té chyba Hallovho snímača. Skús ho vybrať a prečistiť. Takisto aj to ozubené koleso.

• 2 týdny později...

V prvom príspevku si písal, že motor zhasne, keď dosiahne 1200ot. Tak som si myslel, že pri nižších otáčkach drží.

Ak máš VAG, tak sa pozri do výpisu pamäte imobilizéra, či tam nie sú nejaké chyby.

Pokiaľ je pamäť prázdna, pozri sa ešte na motor, či tam stále je té chyba Hallovho snímača. Skús ho vybrať a prečistiť. Takisto aj to ozubené koleso.

palivove cerpadlo

• 1 rok později...

Lidi, ja vam dekuju, mela sem ten samy problem, kdyz mi chcipala po nastartovani..... pricina byla v tom imobilizeru, pritel zkousel nastartovat nahradnim klicem, bylo vse OK, no druhej den sme zustali zaskoceni a poradne.... rozebrali sme malem vse co je pod kapotou az sem nasla vasi diskuzi. A ted si muzu uzivat dovolenou na slovensku :) Jeste jednou dekuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.